Ste si naozaj istí, že ochorenie DNA sa Vás netýka?

22.07.2019 00:00
orin, PR článok, nepoužívať Foto:

Čo je to DNA?

Na úvod by bolo vhodné vôbec toto ochorenie definovať. Ide o nepríjemné ochorenie, ktoré vzniká poruchou látkovej výmeny kyseliny močovej. Kryštáliky tejto kyseliny sa ukladajú v kĺboch a obličkách a to vedie k akútnej bolesti. Okrem kĺbov postihuje aj niektoré vnútorné orgány, napríklad obličky.

Aké sú sprievodné znaky tohto ochorenia?

Toto ochorenie sa prejavuje tráviacimi ťažkosťami, bolesťami hlavy, poruchami zraku, zmenami na koži, ale aj rôznymi nervovými a svalovými bolesťami. Naozaj typickým prejavom tejto choroby je akútny dnový záchvat. Zvyčajne býva prvý postihnutý palec na nohe, potom nasledujú malé kĺby na nohách a rukách. Platí pravidlo, že čím dlhšie dna trvá, tým sa častejšie záchvaty opakujú. Toto ochorenie postihuje najmä ľudí, ktorí radi a veľa jedia a preháňajú to s alkoholom. Príčiny však môžu byť rôzne.

Toto sú najčastejšie príčiny vzniku ochorenia DNA

  1. Dedičnosť – Ochorenie dna môže byť v niektorých prípadoch dedičnou záležitosťou. Môže za to porucha látkovej premeny purínov (prírodné látky, obsiahnuté vo všetkých bunkách nášho tela).
  2. Užívanie liekov na odvodnenie – Ak užívate lieky na odvodnenie, toto ochorenie sa môže týkať aj Vás.
  3. Konzumácia alkoholu – urýchľuje odbúravanie purínov a spomaľuje vyplavovanie kyseliny močovej z tela von. Spozornieť by mali hlavne milovníci piva.
  4. Častá konzumácia mäsa – ak často konzumujete mäso, údeniny, mäsové vývary, spomaľuje sa vyplavovanie kyseliny močovej z tela von. Nevhodné sú aj strukoviny.

Ako na toto ochorenie?

Pri tomto ochorení je veľmi dôležité zmierniť bolesť, predchádzať záchvatovým stavom a zmenšiť poškodenia postihnutých tkanív. Vhodné je použiť medicínsky prístroj, ktorý funguje na princípe magnetoterapie. Nielen, že zmierňuje bolesti, zlepšuje regeneráciu buniek, ale pomáha tiež odstrániť nahromadené kryštáliky z kĺbov. Pri tomto ochorení má klinicky overené účinky medicínsky prístroj BioTorus LT-100, ktorý nemá žiadne vedľajšie účinky, procedúra ním je bezbolestná a najmä účinná.

Ako sa dá k prístroju BioTorus LT-100 dostať?

Foto: PR servis
orin, PR článok, nepoužívať

Tento prístroj v súčasnosti používajú viaceré rehabilitačné centrá a ordinácie na Slovensku. Zoznam nájdete TU. Prístroj si tiež môžete vyskúšať v rámci projektu „Zdravé telo“ bezplatne. Stačí, ak si vyplníte formulár TU a počkáte si na voľný termín vo Vašom meste. Urobilo tak už viac ako 120 000 ľudí na Slovensku.

Ako Vám prístroj BioTorus LT-100 pomôže zatočiť s nepríjemným ochorením menom DNA?

Dozviete sa v tomto videu.

chyba