Máte kŕčové žily? Toto Vám hrozí po lete

Leto je konečne tu. Ste už pripravené na dovolenku, na dlhé horúce dni či na plážové opaľovanie? Spozornieť by ste však mali, ak máte kŕčové žily. Toto ochorenie totiž môže pokaziť Vaše letné plány.

15.07.2019 00:00
Orin, PR článok, nepoužívať Foto:

Nedovoľte, aby Vám kŕčové žily pokazili leto

Nedovoľte, aby Vás kŕčové žily prinútili schovávať sa pred slnkom. Najskôr však musíte pochopiť, akú dôležitú úlohu v tom zohráva pitný režim. Je potrebné, aby ste zostali hydratované. A to najmä preto, lebo voda je základom ľudského organizmu. Tvorí viac ako polovicu celkovej váhy človeka. Ak málo pijete, Vaša krv sa mení z prúdiacej tekutiny na hustú pastu a to Vašim kŕčovým žilám určite nepomôže. Pri otázke, aké množstvo tekutín by ste mali denne prijať platí, že je to veľmi individuálne. Závisí to od veku, váhy, pohlavia či ďalších faktorov. V priemere by to však malo byť 2,5 litra tekutín denne.

Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať

Nezabudnite na opaľovací krém

Vedeli ste, že opaľovací krém je jedným z najlepších spôsobov, ako zabrániť poškodeniu kože zo slnka? Popáleniny ju môžu poškodiť tak, že sa na nej začnú tvoriť pavučinové žily. Okrem toho môže teplo vyvolať zápal na kŕčové žily. Ak Vaše telo rozpozná, že koža bola poškodená, začne zápalovú imunitnú reakciu. Výsledkom je, že žily sa vydujú a môžu spôsobiť bolesť. Opaľovací krém si preto dôkladne vyberajte.

Urobte preventívne opatrenia včas

S prijatím preventívnych opatrení a vykonaním potrebných krokov si môžete leto vychutnať plnými dúškami. V opačnom prípade sa nečudujte, ak sa kŕčové žily po lete zviditeľnia. Dôležité je uvedomiť si, že kŕčové žily nie sú len estetickým problémom! Pravdou je, že sa od nich odvíjajú mnohé ochorenia. Napríklad pľúcna embólia, žilová nedostatočnosť či nebezpečný vred predkolenia. Vedeli ste, že pracovná neschopnosť spôsobená chronickým žilovým ochorením alebo žilovou nedostatočnosťou je najvyššia zo všetkých kardiovaskulárnych chorôb?

Nebuďte súčasťou hrozivých štatistík

Čím skôr sa svojmu žilovému systému začnete venovať, tým väčšia je šanca, že sa ochorenie žíl u Vás nerozvinie. Veľmi dôležitý je pohyb. Ideálne je plávanie, bicyklovanie či chôdza. Najúčinnejším riešením pri tomto probléme je zlepšenie cirkulácie krvi. Ako na to?

Riešenie, ktoré tak zúfalo potrebujete je tu!

Tajomstvo sa ukrýva v medicínskom prístroji BIOquant NS. Pravidelným používaním tohto prístroja zabezpečujete správne prekrvenie celého organizmu. Tým zlepšujete stav Vašich kŕčových žil a tiež môžete znížiť riziko vzniku srdcovo-cievnych ochorení ako je žilová nedostatočnosť či nebezpečný vred predkolenia.

V súčasnosti na Slovensku používa BIOquant NS viac ako 25 000 ľudí. Pozrite si video TU.

Chcete si užiť leto bez zbytočných obmedzení?

Zlepšite reológiu Vašej krvi, elasticity a deformovateľnosti červených krviniek, cíťte sa lepšie a užite si leto plnými dúškami. Zbavte sa pocitu ťažkých a opuchnutých nôh a konečne si oblečte Vašu obľúbenú sukňu, ktorú ste si doteraz nemohli dovoliť. Môže Vám v tom pomôcť medicínsky prístroj BIOquant NS, ktorý využíva optimálne navrhnutý zdroj laserového svetla a ten zlepšuje prúdenie a okysličenie krvi.

Počuli ste už o projekte Zdravé srdce?

Vďaka celoslovenskému projektu Zdravé srdce si môžete medicínsky prístroj BIOquant NS vyskúšať ZADARMO a bez akýchkoľvek záväzkov. Pre viac info kliknite SEM.

Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať
chyba