Žiarivé slnečné lúče jedine s Daylongom!

Ako býva posledné roky zvykom, tak aj v tomto roku prechádzame zo zimy rovno do leta. Zimnú vetrovku odkladáme a vymieňame za tričko s krátkymi rukávmi. Stále sme viac vonku, v záhrade, na bicykli, myslíme už na letné dovolenky. Kto by pri tom všetkom myslel na slnečnú ochranu?

21.06.2019 07:00
Daylong, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

My v Galenoderm s.r.o. na to myslíme, a aj preto sa Vám prihovárame s prípravkami Daylong. Pre mnohých z Vás to bude znieť prekvapujúco, ale je to už viac ako 25 rokov, čo sme mohli vyskúšať prvý Daylong a oceniť jeho kvalitu. Počas tých rokov prešiel dlhú cestu zmien a vývoja. Pribúdali Daylongy s vyššími SPF faktormi, rôzne galenické formy i rôzne veľkosti balenia. A dnes Daylong už žiari v štyroch farbách.

K pôvodnému nám notoricky známemu Daylongu oranžovej farby, s faktormi SPF 15, 25, 30 a 50+ určenému pre normálnu, suchú a citlivú pleť, pribudli ďalšie.

Špeciálne pre deti bol vyvinutý žltý rad Daylong kids SPF 30 a 50+. Pre úplne najmenších (deti do jedného roka) Daylong baby SPF 30 krém, ktorý ako jediný obsahuje schválené fyzikálne filtre oxid zinočnatý a oxid titaničitý.

Foto: PR servis
daylong, PR článok, reklama, nepoužívať

Pre mastnú, aknóznu, veľmi citlivú kožu a kožu so sklonom k alergii na slnko máme k dispozícii tyrkysový rad Daylong Sensitive s SPF 30 a 50+. Tieto prípravky sú nekomedogénne a sú určené pre veľmi citlivú pleť. Neobsahujú parabény, parfémy, tuky ani emulgátory, ktoré môžu spôsobovať alergie i nepríjemné štípanie v očiach.

Naša tvár je miesto, ktoré je celoročne najviac vystavené slnečnému žiareniu. Preto vznikol rad Daylong Face so SPF 30 a 50+, ktorý tiež podľa typu pleti ponúkame v oranžovej i tyrkysovej farbe.

Daylong myslí aj na ošetrenie slnkom „pobozkanej“ kože. Po opaľovaní naše kožu hydratuje glycerín, dexpantenol a vitamín E, ktoré sú obsiahnuté v modrom rade Daylong after sun. Daylong charakterizuje výborná roztierateľnosť s rýchlym vstrebávaním. Výraznou vlastnosťou je extrémna odolnosť/odolnosť voči sladkej i slanej vode. Hlavne športovci ocenia odolnosť proti potu. Neobsahuje prídavné konzervačné látky a je vhodný nielen pre zdravú, ale aj pre problematickú pleť (akné, rozacea, alergia). Samozrejmosťou pre celé portfólio značky Daylong je ochrana proti UVA i UVB. Dermatovenero­lógovia a pediatri odporúčajú Daylong ako č.1 značku slnečnej ochrany.

Foto: PR servis
daylong, PR článok, reklama, nepoužívať

Nezabúdajme už teraz, že slniečko nám môže ublížiť už aj v tomto prechodnom období. Preto používajme Daylong a „Vezmime si zo slnka len to najlepšie.“

PharmDr. Bohdan Grznár
Galenoderm s.r.o.

*Zdroj: Agentúra AKO kvantitatívny reprezentatívny prieskum – dermatológovia a pediatri v Českej republike a na Slovensku, realizovaný v 09/2017.

Bližšie informácie získate na https://www.galenoderm.com/produkty.html.

chyba