Tu je rýchla cesta na odstránenie bolestí chrbta

Pamätáte si ešte na deň, kedy ste začali mať problémy s chrbticou? Je to od vtedy podľa Vás lepšie alebo horšie? Zamýšľali ste sa už nad tým, prečo u Vás vlastne bolesti začali? Môže za to vaše zamestnanie? Zlé držanie tela? Úraz? Alebo len nevenujete čas cvičeniu?

12.06.2019 07:00
Orin, PR článok, nepoužívať Foto:

Ak sa prebúdzate ráno dolámaní, určite pokračujte v čítaní

Ak Vás bolesti obmedzujú vo Vašich voľno časových aktivitách, v práci a často si kvôli nim dokonca musíte zobrať tabletku, je na čase obzrieť sa po účinnom riešení.

Viete, ako väčšinou končia ťažkosti s chrbticou?

Povedal Vám lekár, ako sa bude toto ochorenie u Vás ďalej vyvíjať? Bohužiaľ, bolesti chrbtice najčastejšie končia operáciou. Tú však lekári často odkladajú a to najmä preto, lebo je to veľmi riziková operácia, pri ktorej Vás upozornia, že môžu poškodiť miechu alebo nerv.

Prečo vlastne chrbát bolí?

Pretože vysunutá platnička tlačí viac a viac na nerv, bolesti vystreľujú do chrbta. Neskôr Vám môžu začať tŕpnuť prsty a vy nemôžete dlho stáť, dlho sedieť, ťažko sa zohnete. Viete si predstaviť, že by ste sa mohli cítiť oveľa lepšie? A dokonca sa aj vyhnúť operácii?

Predstavte si , že

By ste si ešte ráno v posteli zapli prístroj, ktorý by Vám postupne prekrvil oblasť chrbtice, uvoľnil svalstvo, zmiernil bolesti a stuhnutosť. Vy by ste si zatiaľ podriemali a o 20 minút by Vás prístroj zobudil jemným pípnutím. Vám sa bude oveľa ľahšie vstávať z postele, nebudete sa cítiť dolámaní a Váš deň môže začať úplne inak ako doteraz. Večer, keď prídete z práce, si prístroj opäť môžete zapnúť a uvoľniť si svalstvo či zmierniť bolesť. Viete si predstaviť takéto ľahšie vstávanie ráno a pokojnejšiu noc?

Tento prístroj používa viac ako 120 000 ľudí

Medicínsky prístroj Ulticare LT-99 funguje na princípe magnetoterapie. Tá účinne pôsobí proti bolestiam, zápalom, opuchom. Taktiež má prekrvujúce účinky. V súčasnosti tento prístroj používa viac ako 120 000 ľudí na Slovensku. Medzi nimi sú nielen jednotlivci, ale aj rodiny, lekári či rehabilitačné centrá.

Skvelá správa na záver

Ak ste sa v čítaní dostali až sem, gratulujeme Vám. Vďaka tomu si môžete prístroj vyskúšať ZADARMO a dozvedieť sa viac o tom, ako Vám môže zmierniť Vaše bolesti. Stačí, ak si nezáväzne vyplníte oranžový formulár TU.

chyba