Trápia vás alergie? Mávate podráždené a zapálené oči?

29.04.2019 07:00
lunomedic, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Poradíme Vám, ako zmierniť tieto nepríjemné príznaky

Zrak je jeden zo zmyslov, ktorý je bezpochyby najdôležitejší pre náš život. Určite sa zhodneme na tom, že naše oči si zaslúžia maximálnu ochranu a pomoc! Obzvlášť v súčasnej dobe sú oči mimoriadne atakované znečisteným prírodným prostredím. K ich zdravému fungovaniu neprispieva ani hektický spôsob života a intenzívne používanie digitálnych technológií.

Komplikácie prináša aj nastávajúca jarná sezóna. Kód kupónu nájdete na konci tohto článku

Najkrajšie obdobie roka, ktoré takmer všetci netrpezlivo očakávame má aj svoje tienisté stránky. Prebúdzajúca sa príroda nám prináša vo svojej nekonečnej rozmanitosti aj určité negatíva. Veľmi dobre to poznajú najmä ľudia trpiaci alergiami na rôzne druhy peľov z kvitnúcich rastlín. Tieto nepríjemné príznaky svrbenia, pálenia a zápalov očí a dutín ich postupne sprevádzajú až do jesene.
V letnom období prázdnin a dovoleniek sa k poškodeniu očí pridáva aj časté kúpanie v chlórovej vode kúpalísk, ale aj v slanej morskej vode.

Foto: PR servis
lunomedic, PR článok, reklama, nepoužívať

Ako teda chrániť oči v jarných a letných mesiacoch?

Ocuvers Lipostamín sú jedinečné očné kvapky v sprejovej forme. Vďaka obsahu lipozómov pomáhajú vytvoriť v oku ochranný slzný film. Lipozómy slúžia na doplnenie ochrannej tukovej vrstvy oka a na transfer vodných molekúl.

Sprej je vhodný na oči a očné viečka pri liečbe alergií spôsobených peľmi, prachom a inými vonkajšími faktormi. Na povrchu viečka a okolia oka vytvára ochranný štít, ktorý chráni oči pred rôznymi alergénmi. Je založený na lipozómoch a výťažkoch rastlín. Ocuvers sprej Lipostamín obsahuje Fosfolipidový komplex, Izotonický roztok Borát s vysokým obsahom pH 7,2 a dôležité rastlinné extrakty:

Očianka- vo všeobecnosti pôsobí upokojujúco pri zápaloch spojiviek a okraju viečka.
Sladké drievko- používa sa na zmiernenie začervenaných očí.
Výťažky z Kapár- obsahujú flavonoidy, ktoré sú rozhodujúcim faktorom pri liečbe alergií
Slamienka- sa používa pri zápaloch a opuchoch očí a očných viečok.

Foto: PR servis
lunomedic, PR článok, reklama, nepoužívať

Používanie

V porovnaní s očnými kvapkami je používanie veľmi jednoduché, sprej stačí nastriekať zo vzdialenosti cca 10 cm, smerom do vnútorného kútika oka priamo na zatvorené oči. Potom nechajte oči približne 5 sekúnd zatvorené, aby sa lipozómy s účinnou látkou mohli dostať na okraj viečka. Následným žmurkaním sa rozloží slzný film aj na povrch oka.

Používanie sa môže opakovať aj viackrát za deň

  • Používa sa pri alergiách, zápaloch a podráždení očí, vhodný aj pri syndróme suchého oka
  • Ocuvers Spray Lipostamín neobsahuje ethanol, rýchlo sa vstrebáva
  • Je vhodný aj pre všetky typy kontaktných šošoviek
  • Bez konzervantov, po otvorení možno používať až 2 roky!
  • Vydrží 3× dlhšie ako bežné kvapky.

Ak ste si na základe tohto článku uvedomili, že robíte málo preto, aby ste ochránili ten najcennejší vnem, ktorý človek má, kliknite na odkaz nižšie a zmeňte to! Zadajte Zľavový kód DOPRAVA1 a získate dopravu ZADARMO na očné produkty 

Chcem sprej Ocuvers


Ocuvers spreje s lipozómami sú zdravotnícke pomôcky dostupné bez lekárskeho predpisu. Ocuvers spray lipostamin obsahuje Fosfolipidný komplex, Izotonický roztok, borát s vyrovnanou hodnotou pH 7,2. A rastlinné extrakty z Očianky, Sladkého drievka, výťažky z Kapár a Slamienky. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták.

chyba