Návod na pekné a zdravé nohy bez kŕčových žíl

Neradi ukazujete svoje nohy? Trápite sa vystúpenými kŕčovými žilami? Obmedzuje Vás tento problém pri Vašich obľúbených aktivitách? Vieme, ako sa cítite a preto Vám prinášame riešenie, ktoré ocenilo už viac ako 20 000 ľudí na Slovensku.

17.04.2019 00:00
Orin, PR článok, nepoužívať Foto:

Poďme pekne po poriadku…

Vedeli ste, že ochorenia žilového systému na Slovensku trápia takmer polovicu z nás? Zlá správa je, že väčšina žien ich spočiatku považuje len za estetický problém. V skutočnosti však kŕčové žily predstavujú oveľa závažnejší zdravotný problém, pretože s nimi súvisia aj prípadné zápaly a chronické poruchy povrchového či hlbokého žilového systému. To môže viesť dokonca k nebezpečnej trombóze či embólii.

Prečo vôbec kŕčové žily vznikajú?

Ak náš srdcovo-cievny systém funguje správne, krv by mala prúdiť z povrchového systému do hlbokého systému a následne dolnou dutou žilou do srdca. Problém je, ak dochádza k spätnému toku krvi smerom z hlbokého systému späť do povrchového. To má za následok vznik varixov, spomalenie krvného toku. Aj keď kŕčové žily môžu byť vrodeným ochorením, ich vznik môžu ovplyvňovať aj vonkajšie faktory. Patrí medzi ne nosenie vysokých podpätkov, sedavé alebo stojaté zamestnanie, tehotenstvo, obezita, fajčenie či zlá životospráva.

Aké sú prvé príznaky tohto ochorenia?

Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať
Medzi prvé príznaky tohto ochorenia patria pocity ťažkých nôh, ktoré sa najčastejšie prejavujú na konci dňa. Typické sú aj opuchy v oblasti členkov a neskôr tiež nepravidelné, vlnovité cievne kresby, ktoré sa môžu vydúvať. Najčastejšie sa objavujú na predkolení, ale aj na stehne.

Ako nohám poskytnúť úľavu?

Ak túžite docieliť pocit ľahkých nôh, zabrániť ich opuchom a zároveň predchádzať nebezpečným srdcovo-cievnym ochoreniam, ktoré s kŕčovými žilami úzko súvisia, mali by ste vedieť o tomto účinnom riešení. Vďaka medicínskemu prístroju BIOquant NS, ktorý funguje na princípe laserovej terapie, dochádza k zlepšeniu reológie krvi a deformovateľnosti červených krviniek. Postupne sa zlepšuje schopnosť červených krviniek okysličovať sa v pľúcach a odnášať oxid uhličitý z tela. Takisto dochádza k zlepšeniu mikrocirkulácie a krvného obehu v dolných končatinách. Zlepšené prekrvenie tkanív tiež môže pomôcť pri akútnej a chronickej bolesti spôsobenej nedokrvením končatín.

Pozrite sa, ako jednoducho vyriešila problémy s kŕčovými žilami pani Andrea

Cesta ku zdravším a krajším nohám je tu

Ošetrenie prístrojom BIOquant NS trvá približne 15–30 minút. Okrem toho, že ide o účinné a bezbolestné riešenie, nemá žiadne vedľajšie účinky. Vďaka celoslovenskému projektu Zdravé srdce si môžete toto ošetrenie vyskúšať bezplatne. Stačí ak kliknete na oranžový formulár Vyskúšať zadarmo a vyplníte ho. Následne je potrebné počkať si na voľný termín vo Vašom meste.

Vďaka prečítaniu tohto článku ste o krok bližšie k Vašim vysnívaným nohám

chyba