Chcete, aby Vaše srdce bolo v bezpečí? Pán František má na to skvelý recept

Pán František bol milovníkom extrémnych športov a vysokohorskej turistiky. Práve toto hobby mu umožňovalo spoznávať našu krajinu z hrebeňov slovenských hôr. Svoja záľuba sa mu však stala osudovou, keď pred niekoľkými rokmi ostal zakliesnený dlhých 26 hodín v snehu. Spôsobilo mu to vážne omrzliny, ku ktorým sa pridružila aj zákerná diagnóza menom cukrovka. Verdikt bol nekompromisný: amputácia nôh je nevyhnutná.

09.04.2019 00:00
Orin, PR článok, nepoužívať Foto:

Postupne sa pridružili problémy so srdcom

Človek by si pomyslel, že tento muž to už nemôže mať ťažšie, u neho však problémy pokračovali. Postupne sa pridružili problémy so srdcom. Krátko po tom, ako pán František prekonal prvý infarkt, nasledoval druhý. V tomto bode si pán František uvedomil, že je na čase vyhľadať pomoc.

Keby o nej vedel skôr, všetko by mohlo byť lepšie

Sila a odhodlanie pána Františka sa vyplatili, pretože vo chvíli, keď to najmenej očakával, našiel pomoc, o ktorej dokonca vyhlásil, že keby o nej vedel skôr, všetko mohlo byť iné, pravdepodobne lepšie. Pomohla mu laserová terapia, ktorá zlepšuje schopnosť červených krviniek okysličovať sa v pľúcach a odnášať oxid uhličitý z tela, čo má pozitívny vplyv na vnútorné orgány.

Pozrite si celý príbeh TU

Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať

Ako laser funguje?

Laserový prístroj BIOquant NS zlepšuje krvnú reológiu a znižuje odpor pri prúdení krvi. Špeciálne laserové svetlo sa zavádza do nosa, pretože práve nosová dutina má početné krvné cievy s bohatým a relatívne pomalým prietokom krvi. Svetlo ožaruje všetku krv cirkulujúcu telom počas aplikácie. Práve preto je tento prístroj vhodný na prevenciu a liečbu srdcovocievnych ochorení (vysoký krvný tlak, bolesti hlavy, kŕčové žily, atď.)

Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať

Laserovú terapiu používa viac ako 20 000 ľudí na Slovensku

Medicínsky prístroj BIOquant NS v súčasnosti používa viac ako 20 000 ľudí na Slovensku či už doma, na klinikách alebo v oddeleniach nemocníc. Pozrite sa, čo o ňom hovoria.


Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať

Foto: PR servis
Orin, PR článok, nepoužívať

Máme pre Vás skvelú správu

V prípade, že ste sa v čítaní dostali až sem, gratulujeme Vám. Laserovú terapiu s klinicky overenými účinkami si môžete vyskúšať ZADARMO a bez akýchkoľvek záväzkov. Čo znamená skúška zadarmo? Odborník na laserovú terapiu sa s Vami porozpráva o Vašom zdravotnom probléme a zároveň si prístroj vyskúšate. Táto služba prebieha v rámci projektu Zdravé srdce.

Chcete si laserovú terapiu vyskúšať ZADARMO aj vy?

Stačí vypísať oranžový formulár a spoločnosť ORIN Slovakia, ktorá sa už viac ako 23 rokov venuje oblasti zdravia, Vás bude kontaktovať ohľadom voľného termínu vo Vašom meste.

chyba