Cukrovka, nepriateľ Vášho srdca a ciev

21.03.2019 08:00
orin, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Cukrovka (diabetes mellitus) je chronické, zatiaľ nevyliečiteľné ochorenie. Jeho výskyt celosvetovo, ale aj na Slovensku neustále narastá, a preto o cukrovke hovoríme ako o epidémii tretieho tisícročia.

Diabetes postihuje všetky cievy v organizme. V súvislosti s kardiovaskulárnym systémom (srdcovocievnou sústavou) sa ako rizikový faktor uvádza cholesterol, ale nebezpečný je aj cukor v kombinácii s tukom. Vysoká hladina cukru v krvi spôsobuje, že krv je hustejšia, to urýchľuje vznik usadenín v stene cievy a tým sa zhoršuje prietok krvi. Usadeniny sú nebezpečné z dôvodu, že sa môžu odtrhnúť a môže sa na tom mieste vytvoriť krvná zrazenina, ktorá na zúženom mieste uviazne a môže dôjsť k upchatiu cievy.

Čo v tele spôsobuje upchatie ciev?

Podľa toho, kde v tele sú cievy upchaté, môže ateroskleróza (tvrdnutie ciev) spôsobiť viacero vážnych ochorení ako napr. infarkt miokardu, mozgovú príhodu, ischemickú chorobu srdca, poškodenie obličiek, ale tiež zraku, erektilné dysfunkcie. V prípade, že sa zrazenina dostane do pľúc, môže nastať dusenie a smrť. Ak zrazenina pôsobí dlhodobo v končatinách, nastáva odumieranie tkaniva (gangréna).

Foto: PR servis
orin, PR článok, reklama, nepoužívať

Ako si chrániť cievy?

Jedným z riešení pri prevencii alebo pomocníkom pri liečbe srdcovocievnych a mozgovocievnych ochorení je zdravotná pomôcka, laserový prístroj BIOquant NS. Je to zdravotnícka pomôcka vyvinutá na základe osvedčeného prístroja, ktorý v súčasnosti používa viac ako 25 000 ľudí. BIOquant NS je prístroj určený na ožarovanie krvi laserovým svetlom v zdravotníckych zariadeniach aj v domácnosti.

Aké účinky sa pri pravidelnom používaní prístroja dostavia?

Pri pravidelnom a správnom používaní prístroja Bioquant NS môžete pozorovať tieto účínky: podpora prúdenia krviniek, vplyv na hladinu lipidov v krvinkách, okysličenie tela, nižšia pravdepodobnosť tvorby zrazenín v krvi, stabilizácia krvného tlaku, prekrvenie mozgu, zlepšenie fyzického a psychického stavu používateľov, zlepšenie mikrocirkulácie a krvného obehu v dolných končatinách.

Chcete si pomôcť s prístrojom BIOquant NS?

Foto: PR servis
orin, PR článok, reklama, nepoužívať

Naše prístroje nie sú pre každého, preto odporúčame vstupnú konzultáciu. Vstupná konzultácia, pri ktorej s Vami profesionálne vyškolený človek konzultuje všetky dôležité informácie, ktoré potrebujete vedieť o prístroji slúži na to, aby ste zistili či je pre Vás prístroj vhodný. Pristroj si taktiež môžete odskúšať a zistíte tak všetko ohľadom jeho používania. Vstupná konzultácia je nezáväzná investícia, ktorá má hodnotu 20 Eur.

Teraz pozor!

Keďže ste sa dočítali až sem, tak získavate od nás vstupnú konzultáciu + jednorázové vyskúšanie prístroja ZADARMO.

Mám záujem absolvovať vstupnú konzultáciu + vyskúšanie prístroja zadarmo.

Klinite sem

chyba