Je Vaše srdce zdravé? Odhaľte pravdu za pár sekúnd

Máte viac ako 40 rokov? Ste si istí, že Vaše srdce funguje správne?Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali áno, potom určite neprestávajte s čítaním článku.

15.02.2019 06:00
wiwe, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Vedeli ste, že v Európskej Únii na srdcovocievne ochorenia a ich komplikácie zomrie ročne vyše 1,9 milióna ľudí?

Nepríjemná štatistika platí aj pre Slovákov, pretože na ochorenie srdca a ciev ročne umiera každý druhý Slovák.

Faktom je, že Slovensko je v európskom rebríčku úmrtnosti na srdcovocievne ochorenia na jednom z najhorších miest v Európe. Horšie sú na tom v rámci Európskej únie už iba Rumunsko a Bulharsko.

Veľkou chybou nás ľudí je to, že…

Väčšinou si problém začneme uvedomovať až vtedy, keď je z neho už obrovský problém. Často ignorujeme prvotné príznaky, medzi ktoré patrí aj na prvý pohľad obyčajný chlad v končatinách, dýchavičnosť, závraty, únava či opuchy nôh. Mnohí z nás sa už potom nevyhnú užívaniu tabletiek, ktoré nášmu srdcu „pomáhajú.“ Začneme jednou, čoskoro pribudne ďalšia, potom ďalšia…až si uvedomíme, že užívať 5–6 tabletiek denne nie je v poriadku. Zdravé srdce totiž lieky nepotrebuje.

Ak Vás tieto informácie znepokojili, tak teraz si radšej sadnite

Takmer 45% všetkých úmrtí na Slovensku patrilo do kategórie tých, ktorým sa dalo pokojne predísť. Z 11 000 úmrtí sa pokojne dalo predísť zhruba každému druhému. Má to však jednu podmienku. Bolo potrebné, aby im bola poskytnutá optimálna zdravotná starostlivosť.

Foto: PR servis
wiwe, PR článok, reklama, nepoužívať

Vďaka moderným technológiám nemusíte byť súčasťou hrozivých štatistík

Ak Vás zaujíma či Vaše srdce funguje správne, toto bude pre Vás pravdepodobne najdôležitejšia správa, akú ste kedy čítali.

Najväčšou chybou je, že…

ľudia sa o svojom probléme nedozvedia včas. Sú totiž nedostatočne informovaní o tom, ako by mal zdravý srdcovo-cievny systém fungovať a čo preň po 40 roku života môžu urobiť.

Vedeli ste, že…

ak je srdcový sval pravidelne namáhaný a zaťažovaný, časom ochabne, srdce sa zväčší, srdcová stena zhrubne a stratí svoju pružnosť? Komory srdca už ďalej nie sú schopné pracovať rovnako, ako predtým. Do tela sa nenačerpá dostatok krvi a kyslíka a problémy sú na svete.

Riešenie, ktoré tak zúfalo potrebujeme je tu

Dnes už našťastie existuje technológia, ktorá v priebehu 60 sekúnd odhalí problémy vyplývajúce zo srdcovocievneho systému, zistí hladinu kyslíka v krvi, informuje Vás o priebehu EKG. Ak sa u Vás zistí, že Vaše srdce nefunguje celkom správne, s takýmto záznamom viete navštíviť aj Vášho odborného lekára.

Foto: PR servis
wiwe, PR článok, reklama, nepoužívať

Predstavujeme Vám projekt Zdravé srdce

Cieľom projektu je naviesť ľudí k tomu, aby sa o svoje srdce zaujímali viac ako doteraz, vyhli sa prípadným srdcovocievnym ochoreniam a bola im včas nastavená správna liečba. Veď prevencia je tá najlepšia liečba. Bezplatná diagnostika srdca pomohla včas odhaliť problém už viac ako 1000 ľuďom na Slovensku.

chyba