Ako do kúpeľov častejšie a jednoduchšie?

Vieme, že so zvyšujúcim vekom sú kúpeľné pobyty kľúčom k udržaniu sa vo fyzickej a psychickej kondícii. No proces vybavenia pobytu býva často náročný.

26.11.2018 06:00
Seniori v saune, PR článok, reklama, nepoužívať Foto: ,

Dostať sa do kúpeľov nie je vždy ľahké. Musíte absolvovať komplexnú prehliadku u špecialistu, ktorý následne posúdi, či je kúpeľná liečba pre vás vhodná, vypíše žiadosť pre poisťovňu a doplní vyšetrenia, ktoré je potrebné k žiadosti priložiť. Diagnostika, návrh od lekára, administratíva a nakoniec nájdenie správneho termínu, to je proces, ktorý časť záujemcov odradí. Druhým problémom môže byť časová tieseň, teda aby ste sa stihli doliečiť v lehote na to stanovenej. Neraz sa stane, že sa na liečenie nedostanete, ani keď naň máte nárok.

Foto: PR servis, cromary
Seniori v bazéne, PR článok, reklama, nepoužívať

Vyšetrenia absolvovať musíte, od toho vás nik neodbremení. Ale predstavte si, že by ste vedeli podať žiadosť elektronicky a od toho momentu by celá administratíva, poštové zásielky alebo obtelefonovávanie kúpeľov už neboli vaša starosť. Predstavte si systém, kde sa jednoducho prihlásite a budete vidieť priebeh vášho schvaľovania. O výsledku by ste sa dozvedeli mailom alebo opäť v systéme, kde by ste rovno videli, ktoré z kúpeľných zariadení sú pre vás vhodné. Koniec telefonátov a hľadania, kedy kam ísť. Kalendár voľných termínov, okamžitá rezervácia a prehľadný zoznam s hodnotením vám proces jednoznačne uľahčí. Celkom príjemná predstava vybavenia kúpeľov, či nie?

Zrnko múdrosti je tu pre vás, aby vám uľahčilo proces vybavovania. Pre vás, ktorí potrebujete poradiť, kde začať a ktoré kúpele sú tie najvhodnejšie. Odborníci s vybavovaním kúpeľnej liečby vám pomôžu a navyše poradia, akým spôsobom môžete, buď vy alebo váš blízky, absolvovať kúpeľnú liečbu častejšie a jednoduchšie.

Foto: PR servis
Postarší pár na pohovke, PR článok, reklama, nepoužívať

Tým to však nekončí. Zrnko múdrosti je tu aj pre vás, ktorí hľadáte rekondičné pobyty. V rámci platformy nájdete tie najlepšie zľavy a ponuky práve vtedy, keď ich potrebujete. Predstavte si ďalej, že by ste si v rámci pobytu mohli dopriať extra servis, ako samostatná izba, pomoc s dopravou do kúpeľov, či objednanie si procedúr vopred. Časť doplnkových služieb je súčasťou ponuky zapojených poisťovní. Cez Zrnko múdrosti si ľahko overíte, ktorá je pre vás z tohto pohľadu tá najlepšia.

Kúpele preukázateľne pomáhajú redukovať stres, tíšiť bolesť kĺbov a svalov a liečia telo aj dušu. Navštívte Zrnko múdrosti a vychutnávajte si kúpele častejšie a ľahšie.

chyba