Kolísajúca hladina cukru? Pustite sa do boja!

Jedným z najväčších strašiakov súčasnosti sú ťažkosti s nedostatkom inzulínu v tele, čo býva obvykle zapríčinené obezitou, nezdravým životným štýlom, nedostatkom pohybu a dedičnosťou. Štatistiky prezrádzajú, že tento problém trápi až 8% populácie. Počet postihnutých v posledných rokoch navyše strmo stúpa, bez ohľadu na vek alebo pohlavie jedinca. Ste tiež medzi nimi, či ste len ľahko prekročili hranicu tejto zdravotnej komplikácie?

23.11.2018 00:00
DIAMizin Gurmar, PR článok, nepoužívať Foto:
DIAMizin Gurmar

Ako spoznám, že patrím k rizikovej skupine?

Asi najčastejšie príznaky, ktoré napovedia, že niečo s vašim telom nie je v poriadku sú obrovský smäd, časté močenie, chudnutie alebo naopak prírastok telesnej hmotnosti, únava, poruchy vedomia, kolísanie hladiny cukru v krvi, glukóza v moči, pach acetónu z úst, zvýšená chuť do jedla, svalová slabosť, pomalé hojenie rán, bolesť nôh. Často tiež strata ochlpenia, malátnosť, svrbenie kože, zastrené videnie, mdloby, zvracanie, či pocit „mravčenia“ v celom tele.

Rada lekára = rada nad zlato!

V prípade, že na sebe pozorujete niektorý z príznakov ihneď vyhľadajte lekársku pomoc. Včasné riešenie totiž prepuknutie tejto komplikácie v tele spomalí. Naopak, odkladanie tohto problému môže viesť k vážnym zdravotným komplikáciám. Neriskujte a odhaľte tento závažný problém včas.

Prírodná zbraň z pralesov

Pretože kolísajúca hladina cukru v krvi sprevádza ľudstvo od nepamäti, v mnohých kultúrach sa vždy liečitelia snažili nájsť vhodné bylinky, ktoré by dokázali pomôcť. Najväčší úspech slávili Indovia. V tamojších exotických pralesoch objavili rastlinu, ktorú nazvali Gurmar. Gurmar je hindský výraz pre označenie rastliny Gymnema Sylvestre a liečivej látky z nej získanej. Výluhy z tejto rastliny alebo žuvanie jej listov významne ovplyvňujú príznaky zvýšenej hladiny cukru v krvi a znižujú chuť na sladké. Gurmar je jednou z mála známych látok, ktorá má rýchlo nastupujúci účinok pre stabilizáciu a udržanie hladiny cukru v krvi a komplexne pôsobí na celý metabolizmus sacharidov.

odkaz DIAMizin Gurmar Foto: PR servis
DIAMizin Gurmar, PR článok, nepoužívať DIAMizin Gurmar

Zabijak cukru z lekárne

Ak hľadáte spôsob ako vyrovnať kolísajúcu hladinu cukru v krvi, stavte na účinný prípravok. Vyskúšajte DIAMizin Gurmar – zabijak cukru 1 , overený výživový doplnok, ktorý stabilizuje a udržuje hladinu cukru v krvi a obmedzuje chuť na sladké. Prípravok obsahuje extrakt z rastliny Gymnema Sylvestre, ktorého účinné látky, gymnemové kyseliny, prispievajú k optimálnej hladine glukózy v krvi a znižujú chuť na sladkosti, čím napomáhajú redukcii nadváhy.

1 gurmar = Gymnema Sylvestre

Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.diamizin.sk

DIAMizin Gurmar je výživový doplnok dostupný bez lekárskeho predpisu. Obsahuje extrakt Gymnema Sylvestre. Pred použitím produktu sa o jeho účinku informujte na obale alebo u svojho lekárnika. Výrobcom DIAMizin Gurmar je spoločnosť Simply You Pharmaceuticals, Česká republika.

chyba