Čo naša pleť po lete skutočne potrebuje? Máme odpoveď!

Leto sa pomaly, ale určite končí. Najavo nám to dávajú čoraz chladnejšie rána a výrazné zmeny teplôt počas dňa. Na krásne horúce dni však asi tak skoro nezabudneme a nezabudne na ne ani naša pokožka, ktorá cez leto často trpí. Môže za to ostré slnko, suchý vzduch či morská voda, ktoré na ňu pôsobia. Práve to má za následok pigmentové škvrny, pehy, predčasné starnutie pokožky, vrásky či viditeľné vyrážky na pleti.

06.09.2018 08:00
plet1
plet2

Zaslúžená regenerácia pleti po lete

Po detailnom prieskume produktov určených práve na revitalizáciu pleti, ktorú si naša pokožka po lete určite zaslúži, sme našli skutočnú ružu medzi „tŕňmi“. Sérum, ktoré obsahuje prírodné rastové faktory, ktorým vďačíme za vznik nových buniek a jej obnovu. Toto sérum dokonca neobsahuje ani štipku chémie a pleť nijako nezaťažuje.

Je potrebné opraviť všetky škody

Pravdou je, že ak v zime nechceme riešiť pribúdajúce vrásky, po lete by sme mali našej pokožke venovať dostatočnú pozornosť. Práve za týmto účelom vzniklo Niagara pleťové sérum. Jeho hlavnou účinnou zložkou je kozie kolostrum, teda úplne prvé mlieko, ktoré sa u kozy po narodení mláďat vytvorí. Slováci, ktoré toto sérum vyrábajú ho pritom ako jedni z mála odoberajú už do dvoch hodín po narodení mláďaťa. Kozie kolostrum je bohaté na vitamíny, ktoré naša pokožka potrebuje.

Extra sila v jednom balení

Aj keď je kozie kolostrum tou hlavnou účinnou látkou v Niagara pleťovom sére, obsahuje aj ďalšie pre pokožku účinné látky a jeho sila je pre našu pleť ešte väčšia.

  1. Vďaka avokádovému oleju, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky je dostatočne hydratovaná.
  2. Kadidlovník indický zas zabraňuje začervenaniu či zápalu na pokožke. Pokožku ukľudňuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi.
  3. D- panthenol podporuje hojenie rán a popálenín. Zanecháva ju vláčnu a pružnú.
  4. Kyselina hyalurónová tiež pokožke poskytuje potrebnú hydratáciu.
plet4

Najväčšou výhodou je to, že…

Niagara pleťové sérum stačí používať 2 x v roku. Na regeneráciu po horúcom a suchom letnom období a druhýkrát po tuhej zime, kedy zas naša pleť pôsobí vyčerpane a unavene. Vďaka vysokej koncentrácii účinných látok toto sérum stačí používať 1 x denne. Jedno balenie je určené približne na 2 týždne, čo je dostatočne dlhá doba na revitalizáciu pokožky po lete. Výrobcovia sérum odporúčajú používať na 15 špeciálnych bodov na tvári, ktoré nájdete TU v sekcii použitie.

Niagara pleťové sérum slovenskí výrobcovia pre svojich zákazníkov zabalili do luxusného balenia, ktoré v sebe ukrýva vzácnu emulziu. Tá účinne spomaľuje starnutie pleti, urýchľuje regeneráciu pokožky, hydratuje a spevňuje ju.

plet3

Prečítaním tohto článku automaticky získavate zľavu vo výške 40 eur + poštovné zadarmo v rámci SR na kúpu Niagara pleťového séra.

plet5
chyba