8 signálov toho, že Vaše telo ovládajú toxíny

Jedno zo starých prísloví hovorí, že sme to, čo jeme. Ako si tým ale môžeme byť istí, keď len veľmi málo vieme o tom, čo jeme? Potraviny, čistiace prostriedky či lieky, ktoré každodenne prijímame sa na prvý pohľad môžu zdať bezpečné, no toxíny, ktoré väčšina z nich obsahuje sú pre naše telo skutočne nebezpečné. Presnejšie by tak bolo, že sme to, čo nevylúčime.

07.08.2018 08:00
traktor-toxin-1

Pri súčasnom životnom štýle sa toxínom pravdepodobne nevyhnete

Aj keď na nás toxíny číhajú takmer z každej strany a je veľmi ťažké sa im vyhnúť, oplatí sa vedieť, čo sa s nimi dá robiť pre zníženie ich nebezpečného vplyvu na náš organizmus.

Toto sú jasné signály toho, že vo Vašom tele sa môže nachádzať priveľa toxínov

1. Cítite sa unavene a vyčerpane
2. Často Vás trápi nespavosť
3. Máte problémy s trávením
4. Zhoršujú sa Vám ekzémy, akné a ďalšie kožné ochorenia
5. Trápi Vás telesný zápach a zápach z úst
6. Máte pocit straty duševnej rovnováhy a motivácie
7. Bývate často chorí
8. Trápi Vás pálenie záhy

Dá sa pred nebezpečnými toxínami chrániť?

O prirodzenú detoxikáciu nášho tela sa starajú obličky, pľúca, pečeň, črevá, koža a lymfatická sústava. Aj preto, ak je naše telo v únosnej miere zanesené, necítime to. Čím viac škodlivín ale smeruje dnu, tým namáhavejší proces je dostať ich von. Prirodzená detoxikácia potom neprebieha správne a jedovaté látky sa usádzajú v tele. To sa okamžite prejaví na zdravotnom stave a vyššie uvedené príznaky sa vtedy môžu týkať aj Vás. Viac toxínov totiž prináša aj viac ťažkostí. Našťastie existuje účinný spôsob, ako naše telo ochrániť pred nebezpečnými toxínmi.

Štatistiky hovoria, že…

Len 3% ľudí zomiera na starobu, zvyšných 97% zomiera na nesprávny spôsob života. Problémom je totiž prekyslený organizmus. Najnovšie výskumy tiež hovoria o tom, že červené krvinky sa tvoria v tenkom čreve, preto je dôležité do neho priviesť rovnovážnu zásadito- kyslú potravu a tekutiny. Nadmerné množstvo prekyslenej stravy ničí povrchovú vrstvu tenkého čreva, čo spôsobuje deformáciu červených krviniek. Pravdepodobne ste o tom nevedeli, ale červená krvinka má schopnosť transformovať sa na akúkoľvek inú bunku ľudského tela podľa potreby. Od kvality červených krviniek tak závisí celková kvalita nášho organizmu.

Toto je účinné riešenie

Ak netúžime byť súčasťou vyššie uvedených štatistík a chceme sa vyhnúť nebezpečným ochoreniam, ktoré hromadenie toxínov prináša, mali by sme čo najskôr nášmu telu dopriať silný zásaditý „odvar“. Elixir je skutočne zásaditým pomocníkom pre náš organizmus. Účinkuje okamžite a pre naše telo môže mať blahodárne účinky.

elixir

Čo môžem od Elixiru očakávať?

  1. Prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému
  2. „Premieňa“ kyslé prostredie v organizme na zásadité
  3. Vytvára vhodné prostredie pre rast zdravých buniek
  4. Pre naše telo má silné antioxidačné účinky (je silne zásaditý)- oxidácia spôsobuje starnutie buniek
  5. Účinky Elixiru sú klinicky testované- výrobok je registrovaný na Úrade verejného zdravotníctva
  6. Elixir je vhodný aj pre onkologických pacientov- rakovina nedokáže prežiť v rovnovážnom zásadito- kyslom prostredí.

Vedzte a majte na pamäti, že:

Jedenie zásaditých potravín v kombinácii s vysoko účinným Elixírom otvára dvere do úplne novej úrovne vitality a zdravia – zvýšenie energie, lepšie udržanie hmotnosti, lepší spánok, menej bolesti, zvýšená odolnosť voči nádche a prechladnutiu, lepšia nálada. To je len pár odmien ktoré dostanete za rovnováhu pH vo vašom tele.

dlhy-zivot
chyba