Ste si istí, že Vaše srdce funguje správne? Zistíte to za pár sekúnd

Máte viac ako 40 rokov? Potom by ste určite mali čítať ďalej.

27.08.2018 14:17
bolest-v-hrudi1

Vedeli ste, že na ochorenia srdca a ciev umiera každý druhý Slovák?

Zlá správa je, že Slovensko je v európskom rebríčku úmrtnosti na srdcovocievne ochorenia na jednom z najhorších miest v Európe. Horšie sú na tom v rámci Európskej únie iba Rumunsko a Bulharsko. V roku 2012 podľahlo týmto chorobám takmer 30 000 ľudí.

Upozornenie

Mnoho ľudí si začne svoj problém uvedomovať až vtedy, keď z neho vznikne obrovský problém. Najskôr začnú jednou tabletkou, čoskoro však potrebujú inú silnejšiu tabletku … potom ďalšiu a vtedy si človek uvedomí, že užíva aj 7 tabletiek na srdce denne. Tie zdravé srdce nepotrebujú.

Ak Vás tieto údaje znepokojili, tak teraz si radšej sadnite

Takmer 45% všetkých úmrtí na Slovensku patrilo do kategórie tých, ktorým sa dalo pokojne predísť. Z 11 000 úmrtí sa dalo predísť zhruba každému druhému. Má to však jednu podmienku. Bolo potrebné, aby im bola poskytnutá optimálna zdravotná starostlivosť.

Vďaka moderným technológiám nemusíte byť súčasťou hrozivých štatistík

Ak Vás zaujíma či Vaše srdce funguje správne, toto bude pre Vás pravdepodobne najdôležitejšia správa, akú ste kedy čítali.

Najväčšou chybou je,

že ľudia sú nedostatočne informovaní o srdcovo-cievnom systéme. Vedeli ste, že ak je srdcový sval pravidelne namáhaný a zaťažovaný, časom ochabne, srdce sa zväčší, srdcová stena zhrubne a stratí svoju pružnosť? Komory srdca už ďalej nie sú schopné pracovať rovnako, ako predtým. Do tela sa nenačerpá dostatok krvi a kyslíka a problémy sú na svete.

Riešenie, ktoré tak zúfalo potrebujeme je tu

Dnes už našťastie existuje technológia, ktorá v priebehu 60 sekúnd odhalí problémy vyplývajúce zo srdcovocievneho systému, zistí hladinu kyslíka v krvi, informuje Vás o priebehu EKG. Ak sa u Vás zistí, že Vaše srdce nefunguje celkom správne, s takýmto záznamom viete navštíviť aj Vášho odborného lekára.

WIWE test-1

Zaujíma Vás či funguje Vaše srdce správne? Nechcete byť súčasťou hrozivých štatistík?

doktor-1

Vďaka projektu Zdravé srdce si môžete túto diagnostiku vyskúšať ZADARMO aj vy

Cieľom projektu je naviesť ľudí k tomu, aby sa o svoje srdce zaujímali viac ako doteraz, vyhli sa prípadným srdcovocievnym ochoreniam a bola im včas nastavená správna liečba. Veď prevencia je tá najlepšia liečba. Bezplatná diagnostika srdca pomohla včas odhaliť problém už viac ako 1000 ľuďom na Slovensku.

Chcete využiť možnosť bezplatnej diagnostiky srdca aj vy? Stačí kliknúť TU.

chyba