Pomôžu vám nevzdať sa štíhlej línie

Na prelome januára a februára sa zvyčajne ukáže, ako vážne sme to mysleli s novoročnými predsavzatiami. Možno sa jedno z tých vašich týkalo aj štíhlej línie – 1. januára ste odhodlane vykročili na cestu za ladnou postavou, ktorá vynikne v jarných sukienkach, šatách nad kolená či obtiahnutých legínsoch.

31.01.2018 08:00

Po mesiaci potenia sa vo fitnescentre, behaní v zimných exteriéroch, nespočetnom množstve odplávaných temp a diétnom stravovaní už možno máte chudnutia vyše hlavy a najradšej by ste si to namierili do cukrárne a povedali si, že zhadzovanie kíl neutečie ani budúci rok. Nevzdávajte sa! Nie ste na to samy! Prinášame vám pár tipov na elektropomocníkov, ktorí vás vo vašej snahe podporia a v boji s kilami navyše vám pomôžu vytrvať až do víťazného finále.

orava

Z váhy rovno do mobilu

Odvážiť sa a namerané hodnoty zanalyzovať v čase vám umožní mať svoju hmotnosť obrazne aj doslova „pod palcom“. Osobná váha Orava EV-500 BT s Bluetooth technológiou vašu hmotnosť odváži a vďaka zabudovanej bezdrôtovej technológii údaje aj podrobne spracuje vo vašom smartfóne s operačným systémom Android aj iOs. Stačí si doň nainštalovať aplikáciu SenssunHealth alebo inú kompatibilnú, ktoré si môžete zakúpiť cez obchod Play (Android), App Store (iOS) či naskenovaním QR kódu v priloženom návode na použitie výrobku. Váha sa zapína dotykom chodidla. Stačí sa na ňu postaviť, odvážiť sa a do mobilu vám prídu dáta ako napr. hmotnosť v kg, BMI, podiel telesného tuku, svalov, vody v tele, hmotnostný podiel kostí, či základný a aktívny metabolický výdaj. Aplikácia vám umožní dáta vyhodnocovať v čase formou prehľadných grafov, aby ste presne vedeli, na čom presne ste. Využiť ju spolu s vami môže aj vaša mama, sestra, či kamarátka po vytvorení vlastného „konta“. Môže byť vaša len za 26,90 €.

orava smootie

Pochutnajte si na smoothies!

Počas diéty sa snažte do svojho jedálnička zaraďovať ľahké pokrmy, ktoré zasýtia, ale nepridajú na váhe. Nezabúdajte na to, že jedlo by malo obsahovať dostatok vitamínov, minerálov, vlákniny a energie, ktorú budete počas chudnutia vynakladať na fyzickú námahu pri športovaní. Preto si svoj jedálniček spestrite aj „tekutou stravou“ – lahodnými a zdravím nabitými smoothies. Ich výhodou okrem účinkov prospešných pre zdravie a štíhlu líniu je aj pestrosť chutí. Receptov na ovocné i zeleninové smoothies je neúrekom, takže sa vám dlho nezunujú. Pomocníkom pri každodennej prípravy smoothies sa vám stane smoothie mixér Orava RM-500 s počtom otáčok až 23 000 za minútu, ktorý si hravo poradí aj so semienkami či ľadovou triešťou. S príkonom 500 W vám za pár sekúnd servíruje mixy od výmyslu sveta. Rýchlo a ľahko sa obsluhuje a „ukuchtené“ smoothie vám umožní vziať so sebou. 570 ml pohár s uzatvárateľným cestovným krytom a otvorom na pitie je vybavený sklopným držiakom pre pohodlné nosenie či zavesenie na riadidlá bicykla i kolobežky, takže zobrať so sebou si ho môžete aj na tréning. Orava RM-500 v klasickom čiernom, ale aj nápaditom modrom vyhotovení kúpite za 39,90 €.

orava

Verný „parťák“ na šport

Vždy verným „parťákom“ pri pohybe bude pre vás multimediálny prehrávač Orava MX-16G. Do mp3/mp4 prehrávača vážiaceho len 22 g „napakujete“ celé hitparády svojich obľúbených songov, fotky aj videá, aby vás motivovali počas fučania a potenia, alebo vám pomohli odreagovať sa po tréningu. Je vybavený 1,8'' ľahko čitateľným TFT displejom s rozlíšením 128 × 160 px, pri prehrávaní zobrazuje meno interpreta aj názov skladby. Má zabudované FM rádio, z ktorého si hity nahráte aj do pamäte. Má kapacitu 8 GB s možnosťou jej rozšírenia vložením microSD karty do 32 GB a na jedno nabitie vydrží „makať“ v audio režime až 7 hodín. Pri dynamických športoch ako beh či bicyklovanie v teréne oceníte jeho slúchadlá s úchytom na ucho, aby sa vám ani pri rýchlom štarte či výpadoch do strán z uší nevyšmykli. Pribalené silikónové puzdro, chrániace prehrávač pred dažďom, a popruh na upevnenie na rameno či na riadidlá vám uvoľnia ruky pre maximálne oddanie sa športu. Orava MX-16G môže byť váš za 39,90 €.

www.orava.eu

chyba