4 dôvody prečo navštíviť Dental Brothers

Každý deň sa staráte o svoje vlasy, ženy o svoj make up, dbáte na to, aby Váš celkový look bol 100 % - ný. Častokrát však zabúdame na náš úsmev.

16.01.2018 08:00
145

1. Ústa sú vstupnou bránou do nášho organizmu.

Dbať zdravie našich zubov je preto viac než nevyhnutné a malo by to byť samozrejmosťou. Pravidelnou návštevou dentálnej hygieny dokážete predchádzať až 80 % všetkých zubných ochorení. Prevencia je tou najjednoduchšou a najlacnejšou formou.

17

2. Na trhu máme nespočetne veľa metód bielenia zubov. Mali by ste však vedieť, že vysoká koncentrácia peroxidu vodíka v bieliacom gély je pre zuby škodlivá.

Väčšina bieliacich gélov je založená práve na tejto báze. Bieliaci gél v dental brothers prešiel najprísnejšími EU normami a nachádzajú sa v ňom látky ako kamilkový extrakt, aloe vera, mentolový olej , … Gél teda nie je agresívny. Zuby po bielení nie sú citlivé,a hlavne. Neničia sa.

30.49.01

3. V Dental Brothers Vás privíta tím odborníkov vo svojom obore.

Dentálne hygieničky majú ukončené vysokoškolské vzdelanie na univerzite v Prešove, a neustále sa vzdelávajú na rôznych praktických a teoretických školeniach. Preto môžete u nás očakávať prvotriednu profesionalitu a vysokú odbornosť.

Sni mka obrazovky 2017-03-10 o 16.23.13

4. Naše prevádzky sa nachádzajú v nákupných centrách OC Central a Aupark Bratislava.

Teda vždy máte kde zaparkovať, sme vám k dispozícií 7 dní v týždni od 9:00 do 21:00 hod. Na jednom mieste si vybavíte nákup, kaderníka a starostlivosť o zuby.

Všetky dôležité info sa dozviete na www.dentalbrothers.sk

vajicka
chyba