TENA lady sú jednoducho iné - odporúča ich 99% žien

Nič neposkytne lepšiu ochranu pred únikom moču ako práve TENA Lady. V rámci testu sa o tom presvedčili dámy rôznych vekových kategórií.

13.06.2017 08:00
SCA Hygiene Products Slovakia, spol.s r.o.
zdroj: SCA Hygiene Products Slovakia, spol.s r.o.

Únik moču trápi na Slovensku 300 až 400 000 ľudí, z ktorých väčšinu tvoria ženy. Tie najčastejšie siahnu po rôznych slipových či menštruačných vložkách, ktoré však sú navrhnuté pre úplne iný typ tekutiny a na problém úniku moču jednoducho nestačia. Preto sme ženy s ľahkou formou inkontinencie nechali otestovať TENA Lady Ultra Mini a TENA Lady Mini Magic a výsledkom bola ich až 99 % spokojnosť. Dámy si pochvaľovali najmä diskrétnosť vložiek v kombinácii s veľkou savosťou a pohlcovaním zápachu. Vložky výborne priľnú k bielizni, takže nehrozí riziko deformácie či posunutia a s tým spojenej „nehody“. Okrem toho, že sú cez oblečenie neviditeľné, dámy vysoko hodnotili ich na dotyk príjemný povrch, ktorý nedráždi pokožku a zostáva za každých okolností suchý.

Chcete sa presvedčiť na vlastnej koži? Radi vám pošleme vzorku zadarmo v diskrétnom balíčku bez označenia. Stačí, ak o ňu bez akýchkoľvek záväzkov požiadate na našej stránke www.tena.sk alebo na bezplatnej infolinke 0800 111 000.

chyba