Vyrazte za štíhlou líniou – hudba vás bude motivovať, smoothies vám dodajú energiu!

Blíži sa čas, keď viac nebude čo zakrývať. S blížiacim sa letom sa odievame do čoraz tenších a kratších odevov. Kabáty nahradili krátke sukne, obtiahnuté tričká, šortky, šaty – a čoskoro sa ukážeme svetu v plnej paráde – v plavkách. Ste na to pripravení? Ako ste na tom so štíhlou líniou? Ak ešte treba čo-to doladiť, vrhnite sa na šport – pohybom spálite prebytočné kilá najrýchlejšie.

30.05.2017 08:00
Orava inzercia

Potom sa už nebudete musieť báť vrhnúť do vĺn – bazénov či tých morských. V plavkách zažiarite – sexi, štíhli a v tip-top kondícii. Nech sa už kvôli štíhlej figúre rozhodnete behať, bicyklovať, jazdiť na kolieskových korčuliach alebo sa potiť vo fitnescentre, poriadna dávka obľúbenej hudby vás nakopne k tým najlepším výkonom.

Vždy verným „parťákom“ pri pohybe sa pre vás môže stať multimediálny prehrávač Orava MX-8G. Hoci váži len 22 g, „napakujete“ doň celé hitparády obľúbených songov, fotky aj videá, aby vás motivovali počas fučania a potenia a po tréningu vám pomohli odreagovať sa. Je vybavený 1,8'' ľahko čitateľným TFT displejom, pri prehrávaní zobrazuje meno interpreta aj názov skladby, má zabudované FM rádio vrátane funkcie nahrávania hitov tohto leta do pamäte tejto „mašiny na zábavu pri športe“. Jeho kapacitu 8 GB rozšírite vložením microSD karty do 32 GB a na jedno nabitie vydrží „makať“ v audio režime až 7 hodín. Pri dynamických športoch oceníte jeho slúchadlá s úchytom na ucho, aby sa vám ani pri rýchlom štarte, výpadoch do strán či prudkom brzdení nevyšmykli z uší. Pribalené silikónové puzdro, chrániace prehrávač pred dažďom, a popruh na upevnenie na rameno či na riadidlá vám uvoľnia ruky – pre maximálne oddanie sa športu! Môže byť váš za 34,90 €.

orava inzercia
Pred tréningom aj po ňom nezabudnite na výživu, ktoré vaše telo na šport potrebuje. Buď siahnite po proteínových tyčinkách, alebo po zdravím nabitých smoothies, ktoré sa vám len tak ľahko „neprejedia“, keďže do mixéra môžete každý deň „šupnúť“ iné kúsky zeleniny či ovocia.

Pomocníkom na prípravu smoothies sa pre vás môže stať vysokootáčkový stolový mixér Orava RM-1550, ktorý exceluje v mixoch tekutých, mäkkých, polotvrdých aj mrazených potravín, výborne poslúži aj na drvenie ľadu či pri sekaní orechov i korenia. S príkonom 1 500 W roztočí počet otáčok až na 30 000 za minútu, takže si poradí aj s obilím či kockami ľadu.

Do 2-litrovej nádoby s praktickou odmerkou stačí vložiť zdravím nabité kúsky ovocia i zeleniny, a „tekutá strava“ pre vyznávačom zdravého životného štýlu a pohybu je za pár sekúnd pripravená na konzumáciu.

Neobsahuje veľa kalórii, zato však dostatok energie, čo oceníte aj pri rannom behu, kedy nie je čas na dlhé raňajkové prípravy, avšak s prázdnym žalúdkom na trať vybehnúť jednoducho nemôžete. „Helfne“ vám aj pri príprave zmrzliny, polievok, ovocných dezertov či koktailov. Ľahko sa obsluhuje a čistí a môže byť váš za 149 €.

www.orava.eu

chyba