Andulačná terapia - komplexná liečba pre každého

Odborníci na zdravý životný štýl postrehli povzbudzujúcu tendenciu, že už aj na Slovensku ľudia podstatne viac dbajú na svoje zdravie a hľadajú aj iné cesty riešenia zdravotných problémov ako len návštevu lekára a pasívne užívanie „chémie“. Andulačná terapia je vo vyspelej Európe uznávaná ako seriózna biofyzikálna metóda, podložená mnohými vedeckými štúdiami, ktoré okrem jej nesporných zdravotných benefitov dokázali, že nemá žiadne vedľajšie účinky – na rozdiel od liekov.

25.04.2017 08:00
zdroj: Andullasys, s.r.o.
Andullasys, s.r.o. zdroj: Andullasys, s.r.o.

Zdravie so správnou frekvenciou
Andulačná terapia je revolučný terapeutický postup, vyvinutý v Nemecku, spočívajúci vo vytváraní mechanických vibrácií s cieľom čo najrýchlejšie naštartovať telu vlastné samoliečebné procesy. Andulačná terapia pôsobí priamo na bunkové tkanivo nervového, pohybového, svalového systému a na krv i lymfu. Andulácia je príjemná terapia, ktorá sa aplikuje v pohodlnom ergonomickom lôžku.

Liečivé vibrácie
Pozitívny vplyv vibrácií na ľudské telo bol dostatočne preskúmaný a preukázaný. Andulačná terapia je založená na princípe sínusoidálnych kmitov, ktoré zodpovedajú vibráciám pozorovaným v prírode. Vplyvom mechanickej stimulácie vznikajú pri andulačnej terapii elektrické mikroprúdenia podnecujúce tvorbu tzv. „energie života“, ktorá sa produkuje aj príjmom výživy a pôsobením slnečného svetla. Táto energia sa ukladá do všetkých buniek, stimuluje regeneračný proces a pôsobí mimoriadne povzbudzujúco na výkonnosť tela.

Infračervené hĺbkové svetlo
Andulačné lôžko je obohatené o šesť výkonných žiaričov infračerveného hĺbkového svetla, ktoré sa starajú o blahodarné a hlboké uvoľnenie svalstva. Aplikáciou cez kožu sa bunky v jej najspodnejších vrstvách rozširujú a dokážu tak prijať viac kyslíka, čo má detoxikačný účinok. Blahodarný tepelný efekt uvoľňuje napätie svalov a tlmí bolesť.

Liečba anduláciou
Andulačná terapia optimalizuje látkovú výmenu, zlepšuje metabolizmus a pomáha telu cielene sa zbaviť príčiny ochorení – a nielen ich príznakov. Vibrácie, vytvárané biofyzikálnymi procesmi, poskytujú telu totiž možnosť normalizovať svoje funkcie a kompletne sa zregenerovať.

Široké spektrum využitia
Andulačná terapia nemá žiadne vedľajšie účinky a je vhodná pre každého a v každom veku. Produkované vibrácie majú preventívne, tak aj terapeutické účinky pri už existujúcich zdravotných problémoch. Jej najväčším benefitom je, že sa nezameriava len na jeden špeciálny orgán, ale pôsobí pozitívne na všetky funkcie v organizme.

Starnúť s úsmevom
Andulačná terapia vám navyše môže pomôcť v procese zdravého starnutia. Vibrácie stimulujú produkciu kolagénu, čo sa okrem iného prejaví pomalším starnutím kože. Pri pravidelnom aplikovaní andulačnej terapie sa okrem toho zvyšuje produkcia endorfínov, a tak sa účinne potláčajú úzkostné stavy, bolesti i stres.

Hlavné dokázané účinky andulačnej terapie
• výrazné zmiernenie napätia chrbtového svalstva, bolestí chrbtice
• stimulácia lymfatického systému, detoxikácia organizmu
• odstraňovanie bolestí hlavy, tlaku, migrény a napätia šijového svalstva
• účinné pôsobenie pri bolestiach kĺbov, reume, artróze, rednutí kostí
• podpora pri odstraňovaní celulitídy
• odbúravanie viscerálneho (útrobného) tuku
• stimulácia činnosti čriev pri tráviacich problémoch
• zlepšenie látkovej výmeny, napr. pri nadváhe
• výrazná pomoc pri prerušovanom spaní alebo nespavosti
• regenerácia pri psychickom vyčerpaní, napätí, strese, pocite „vyhorenia“

KONTAKT A OSOBNÉ KONZULTÁCIE

Andulačné hhp systémy
- zastúpenie pre Slovensko

PaedDr. Peter Glocko
mobil: 0918 730 176
e-mail: glocko@andullasys.cz
www.andullasys.cz

zdroj: Andullasys, s.r.o.
Andullasys, s.r.o. zdroj: Andullasys, s.r.o.
chyba