Poznáte najväčších zabijakov mužskej potencie?

Vaša potencia je v ohrození nie len s pribúdajúcim vekom – ovplyvňuje ju množstvo faktorov, s ktorými si viete poradiť. Ako môžete zlepšiť svoju sexuálnu výkonnosť už dnes?

18.04.2017 09:50
Active life s.r.o.
zdroj: Bits and Splits

1. Prestaňte fajčiť – cigaretka na dva ťahy ničí vaše libido aj plodnosť.

Fajčenie znižuje chuť na sex, zhoršuje kvalitu spermií (ktorá môže viesť k neplodnosti) a spôsobuje poruchy erekcie. Až 80 % z mužov, ktorí sa sťažujú na erektilnú dysfunkciu, sú fajčiari. Zbavte sa tohto zlozvyku. Nehovoriac o tom, že vašej partnerke pravdepodobne odľahne, keď z vás nebude cítiť závan nikotínu.

2. Dbajte o svoje zdravie – nezabúdajte na prevenciu, aj keď ste ešte mladí.

Zamerajte sa na prevenciu a včasnú liečbu ochorení, ktoré vedú k zhoršenej potencii. Patria sem predovšetkým:
● srdcovo-cievne choroby
● cukrovka
● obezita
● nervové ochorenia
● vysoký krvný tlak
● poruchy činnosti štítnej žľazy
● pohlavné choroby
● urologické choroby.
Potenciu môžu ohroziť aj určité skupiny liekov, napríklad diuretiká, antihistaminiká, kortikosteroidy, syntetické hormóny, antidepresíva, antipsychotiká a kodeín.

3. Nepreťažujte svoju psychiku – zhoršená potencia a duševné problémy kráčajú ruka v ruke.

Za problémami s potenciou sa často skrývajú napäté vzťahy doma či na pracovisku. Vylúčte zo svojho života čo najviac zdrojov stresu, úzkosti a dočkáte sa vytúženej zmeny. Ťažkosti s potenciou môžu byť vyvolané aj depresiou či posttraumatickou stresovou poruchou. O vhodnej liečbe sa poraďte s vašim psychoterapeutom alebo s odborným lekárom.

4. Športujte s mierou – investujte do kvalitnej výbavy.

V zdravom tele zdravý duch a zdravá erekcia. Aj tu však platí – zvoľte si zlatú strednú cestu. Pozeranie futbalu na gauči vám neprospeje, rovnako však ani vrcholový šport, či nebodaj užívanie anabolických steroidov (tie majú na vašu potenciu opačný účinok). Pozor by si mali dávať predovšetkým zanietení cyklisti – bicyklové sedadlo totiž vyvíja veľký tlak na mužskú prostatu, čo môže časom viesť k poruchám potencie. Riešením sú ergonomické sedadlá a špeciálne vypolstrované cyklistické oblečenie, vďaka ktorému sa zmierni nadmerný tlak. K podpore potencie prispievajú aj Kegelove cviky.

5. Užívajte bezpečné afrodiziaká.

Zabudnite na lacné napodobeniny Viagry z internetu, ktoré sú nelegálne a majú nebezpečné vedľajšie účinky. Potenciu viete posilniť aj prírodnou cestou. Medzi prírodné afrodiziaká zaraďujeme napríklad ženšen, guaranu alebo Kotvičník zemný, ktorý prirodzeným spôsobom zvyšuje tvorbu testosterónu v tele muža a tým aj jeho libido a sexuálnu výdrž. Vyskúšajte napríklad 100 % prírodné tabletky na erekciu Zerex, ktoré obsahujúce výťažky z macy, Kotvičníka zemného a ďalších byliniek na podporu potencie, obohatené o L-arginín a teobromín. Tabletky Zerex získate online, bez lekárskeho predpisu.

chyba