Mezoterapia - omladenie pleti kyselinou hyalurónovou

V salóne Naturderm vám ponúkame patentovanú technológiu najmodernejšej neinvazívnej formy aplikácie kyseliny hyalurónovej v medicínskej kvalite a koncentrácie z laboratórií Oxynergy Paris. Táto vysokokoncentrovaná kyselina hyalurónová je momentálne v najnižšej molekulárnej hmotnosti schopná hlbšieho prieniku do membrán buniek vďaka jedinečnej technológii mikronizácie.

15.07.2014 08:00
salon - inzercia

Pomocou mezoterapie – striedavé vlnenie elektroforézy – pri vysokej intenzite a frekvencii vieme cielene aplikovať a navrstviť tieto molekuly do membrán buniek a vyplniť tým medzibunkové priestory v pokožke. Tým sa zahustí podkožné tkanivo a obnoví štruktúra pokožky – aj poškodená rôznymi štrukturálnymi zmenami po zápaloch, akné, ekzémoch. Obnovia sa prirodzené regeneračné mechanizmy v koži a spevnia sa kontúry tváre. To znamená nielen vyplnenie mimických aj hlbších vrások, ale vypnutie a podvihnutie ochabnutých partií tváre ako je nosolícna časť, pery a očné partie, čelo a vrásky medzi obočím. Okrem toho sa obnoví najhlbšia podkožná hydratačná vrstva a tým, že molekuly kyseliny hyalurónovej viažu vlhkosť medzi bunkami, pleť sa zvnútra akoby naplní šťavou a vlhkosťou a to dodá neuveriteľne mladistvý a svieži vzhľad tváre bez ohľadu na vek.

stroj2 - inzercia

Technológia elektroforézy je roky vyvíjajúca sa dermatologická metóda zameraná na výživu podkožnej vrstvy a celkovo kože na bunkovej úrovni. Fyziologické pôsobenie takejto vysokej intenzity veľmi výrazne urýchli všetky biologické procesy v bunkách, ktoré rôznymi procesmi oxidácie, stresu, radiácie aj vplyvom starnutia či hormonálnych zmien sa spomaľujú a tým sa znižuje využitie aktívnych látok, ktoré vedia ovplyvniť metabolizmus buniek a tým aj proces starnutia kože.

Vplyvom mezoterapie vlnenie elektroforézy naštartuje zvýšenú aktivitu v bunkách, urýchli sa cirkulácia krvi aj lymfy v ošetrovanej oblasti a tým aj bunkový metabolizmus. Vďaka tomu vieme za veľmi krátky čas dostať obrovské množstvo až 0,5 – 0,10ml kyseliny hyalurónovej aj rôznych vitamínov ako vit. C, A, E, aminokyseliny, peptidy až do membrán buniek. Takto vyživené bunky sa jedine vďaka technológii a intenzity elektroforézy vedia aktívne zmetabolizovať všetky molekuly, ktoré sú koži veľmi prirodzené, ale vo väčšine prípadov sú v pokožke v nedostatočnom množstve. Čiže mezoterapia, hoci je na báze elektrických impulzov, podporuje koži vlastné fyziologické procesy a dopĺňa pokožke jej prirodzene vlastné zložky, ktoré tak navrátia pokožke jej zdravú biologickú vitalitu.

tvar - inzercia

Rokmi overenú a osvedčenú metódu ponúkame ideálne v kúrach – niekoľko opakovaných ošetrení v krátkom časovom intervale – raz za 7–10 dní. Podľa problematiky (vrásky, strata pevnosti, poškodená štruktúra kože, jazvy po zápaloch) a stavu pleti, individuálne – buď celá tvár alebo konkrétne partie – minimálne 4 až 6 ošetrení.

krem - inzercia

Viac informácií tu

chyba