Nová generácia reproduktorov - dokonalá harmónia zvuku a dizajnu pre váš domov

Bang & Olufsen s potešením predstavuje novú generáciu reproduktorov Beosound A9 a Beosound 2. Okrem toho, že sú k dispozícii v nových povrchových úpravách Black Anthracite, Gold Tone a Natural, tieto dva reproduktory sa teraz pripájajú k nadčasovej škále produktov Bang & Olufsen na slávnej softvérovej platforme Mozart.

22.03.2023 09:01
Beosound A9, pr nepouzivat

„Dnes oslavujeme, že pripravujeme pre budúcnosť dva z našich najobľúbenejších domácich reproduktorov,“ hovorí Michael Henriksson, viceprezident produktového marketingu Bang & Olufsen. „Nadčasový dizajn nie je len o výrobe produktov, ktoré sú vytvorené tak, aby vydržali, ale aj o vytváraní dizajnov, ktorými budú ľudia uchvátení a hrdí na to, že ich vlastnia po celé desaťročia.“ Srdcom platformy Mozart od Bang & Olufsen je vymeniteľný modul s dostatočným spracovateľským výkonom na prijímanie aktualizácií softvéru a funkcií po mnoho nasledujúcich rokov. Ak sa technológia možnosti pripojenia a streamovania stane zastaranou, modul možno nahradiť najnovšou verziou, ktorá poskytne skvelé zvukové zážitky na ďalšie desaťročia.

bang, pr nepouzivat

Beosound A9 piatej generácie

Beosound A9 definuje nadčasový dizajn pre súčasné produkty Bang & Olufsen. Ikonický kruhový dizajn, pôvodne uvedený na trh v roku 2012, vytvorený Oivindom Slaattom, je aj dnes jedným z najpopulárnejších produktov, ktorý je na špičke dizajnu. Beosound A9 vyplní obytný priestor bohatým a výkonným zvukom, pričom to všetko hladko zapadne do akéhokoľvek štýlu interiéru.

Piata generácia Beosound A9 stelesňuje pôvodné funkcie, vďaka ktorým bol pred viac ako 10 rokmi úspešný, s detailnými vylepšeniami. K dispozícii je nová sada štandardných povrchových úprav, Black Anthracite (čierny antracit), Gold Tone (zlatý tón) a Natural Aluminum (prírodný hliník). Zadné kryty s novými štandardnými povrchovými úpravami hladko dopĺňajú predné kryty, rovnako ako dubové nožičky a hliníkové hardvérové povrchové úpravy, pre najlepšiu súčasnú celkovú estetiku dizajnu.

Popri nových štandardných povrchových úpravách Beosound A9 je možné tento produkt plne prispôsobiť tak, aby vyhovoval aj tej najeklektickejšej estetike miestnosti.

Beosound A9 je rovnako esteticky zaujímavý a ľahko sa používa. Hlasitosť hudby je možné ovládať posúvaním ruky po jeho povrchu a jednoduchým klepnutím na A9 môžete okamžite preskočiť, prehrať alebo pozastaviť zážitok z počúvania. Pridanie softvérového modulu Mozart do Beosound A9 znamená, že aj piata generácia je postavená pre budúcnosť, s lepšou možnosťou pripojenia, kompatibilitou a novými funkciami, ktoré budú pridané v nasledujúcich rokoch.

Beosound A9, pr nepouzivat

Beosound 2 tretej generácie

Beosound 2, základ portfólia Bang & Olufsen, je výkonný reproduktor pre viacero miestností, ktorý sa spája s jedinečnou estetikou špičkového dizajnu s výnimočným zvukom. Beosound 2, ktorý bol pôvodne uvedený na trh v roku 2016 a teraz je vo svojej tretej iterácii, bol prenesený do novej generácie zvuku Bang & Olufsen, pričom zostal ikonický.

Je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka, materiálu, ktorý je teraz synonymom pre Bang & Olufsen, pričom okamžite rozpoznateľný kužeľový tvar Beosound 2 priťahuje pozornosť bez ohľadu na to, kde je v miestnosti umiestnený.

Rovnako ako je tomu v prípade Beosound A9, je jednou z hlavných aktualizácií Beosound 2 predstavenie modulu Mozart, ktorý zaisťuje, že remeselné spracovanie vonkajšieho povrchu a životnosť softvéru vydržia v rovnakej miere roky a že sa reproduktor bez problémov integruje do akéhokoľvek luxusného multiroom systému.

Nápadný nový povrch Black Anthracite (čierny antracit), spája klasickú zostavu Gold Tone (zlatý tón) a Natural Aluminum (prírodný hliník). Táto nová povrchová úprava je zladená s vylepšeným používateľským rozhraním pre jednoduché použitie a pridaním funkcie aktívnej kompenzácie miestnosti, čo znamená, že Beosound 2 dokáže zaznamenať svoju polohu v akomkoľvek priestore a podľa toho distribuovať zvuk, aby zabezpečil optimálny zážitok z počúvania.

Produkty Bang&Olufsen sú k zakúpeniu na bisaudio.sk a v kamenných predajniach.

chyba