Lepšia.TV nie je len pre divákov, ktorí hľadajú živé vysielanie, ale ponúka aj obrovskú videotéku bez príplatku

Získa si vás!

20.02.2023 00:00
lepsia.tv, pr nepouzivat Foto:

Sledovanie televízie cez internet, kdekoľvek, kde sa nachádzate a na rôznych zariadeniach, sa teší čoraz väčšej popularite. Lepšia.TV, však nie je obyčajnou internetovou televíziou. Jej pridaná hodnota polichotí každému divákovi. Poteší obrovskou videotékou s neustálou obnovou titulov a navyše ponúka aj živé vysielanie a perfektný mix relácií pre všetkých. Či už to sú najnovšie filmové novinky, obľúbené české i zahraničné seriály, živé športové prenosy, správy alebo celodenná zábava pre deti, všetko je dostupné v rámci jednej služby. Výhod je však oveľa viac!

Ohúri vás obsahom

Mnohí užívatelia si našli cestu k online videotékam ako napríklad Netflix, HBO MAX či Disney Plus. Na trhu je však internetová televízia Lepšia.TV, ktorá je v mnohom podobná, ale má viacero bonusov. Vyberáte si zo skutočne bohatej ponuky, ktorú tvoria tisícky formátov ročne.

lepsia.tv, pr nepouzivat

S Lepšia.TV má divák k dispozícii všetky relácie zo 131 TV staníc rozdelených do prehľadných kategórií. Máte chuť na film, dokument alebo zábavu? Žiadny problém! Všetky kategórie sa dajú ešte rozdeliť do filtrov: napríklad americké komédie z roku 2012.

Bohatosť ponuky ilustruje aj nasledujúci príklad. Za minulý rok mohli užívatelia základného balíčka Lepšia.TV vidieť 15 215 rôznych filmov a 2 314 rôznych seriálov. To je v priemere 1 267 unikátnych filmov za mesiac.

Online videotéky nemôžu čerpať z toľkých zdrojov ako Lepšia.TV a preto nemajú takú obmenu programov a nepridávajú toľko relácií ako v internetovej televízii. Jej divák si vždy dokáže nájsť z tisícok programov taký, ktorý ho zaujme a po druhé, nemusí sa báť opakovania. Obsah sa totiž obmieňa doslova každú hodinu.

Ďalší rozdiel je aj v počte dabovaných programov, ktorých je v Lepšia.TV oveľa viac. Pri online videotékach je trendom mať programy v pôvodnom znení s titulkami. Mnoho ľudí má však s ich čítaním problém – buď sú príliš rýchle, nevidia na nich alebo ich skrátka obťažujú.

lepsia.tv, pr nepouzivat

Oplatí sa

Korením internetovej televízie Lepšia.TV sú bezkonkurenčné funkcie ako sledovanie relácií až sto dní spätne, neobmedzené nahrávanie, prémiové stanice už v základnom balíčku či rádio s dvadsaťtisíc stanicami priamo v aplikácii.

Okrem toho má najlepší pomer ceny a výkonu na trhu a aktuálne si noví zákazníci môžu vyskúšať Lepšia.TV+HBO len za 0,10 eur a bez záväzku. Potom môžu mať Lepšia.TV už od 3,49 eur mesačne.

Výhodnejšia

Lepšia.TV nie je obyčajnou internetovou televíziou, ale tiež obrovskou videotékou s neustálou obnovou titulov – www.lepšia.tv

chyba