Smart hodinky: Pre koho sú určené

Smart hodinky sú pre všetky vekové kategórie. Pomôžu vám dohliadnuť na deti, byť v spojení so seniormi, uvoľnia ruky pri nakupovaní a vybehnete s nimi za obľúbeným športom.

23.01.2023 00:00
smart hodinky, pr Foto: ,

Smart hodinky skvele dopĺňajú mobilné telefóny. Máte ich vždy poruke, pardon, na ruke, a tak máte prehľad o najdôležitejších udalostiach bez toho, aby ste hľadali mobil. Jednoducho skontrolujete, či sú vaše deti v bezpečí a nezabudli si vziať kopačky na tréning. Stačí vybrať správny model. Dámske i pánske smart hodinky využijú športovci i nešportovci. Seniori zase ocenia, že sú prepojené s telefónom, a tak ho nebudú musieť ustavične hľadať a vy sa s nimi spojíte rýchlo a jednoducho. Zobrazujú nielen notifikácie alebo kalendár, s niektorými môžete dokonca posielať správy či telefonovať.

Smart hodinky dámske

Kúpa dámskych smart hodiniek je vyjadrením štýlu a funkcie v jednom. Môžete vsadiť na najpredávanejšie dizajny, zlatú či ružovú farbu, prípadne meniť pozadie hodiniek každý deň. Vyšperkujete tak svoj outfit k dokonalosti.

Určite oceníte aj množstvo funkcií, ktoré vám uvoľnia ruky a zjednodušia život. Priekopníkmi pri platbách za nákupy sú jednoznačne Apple Watch, trend však nasledujú aj ostatné smart hodinky a pribúdajú i aplikácie bánk na platenie.

Zbohom lovu peňaženky z dna kabelky.

Môžete byť v spojení so svojimi najbližšími, skontrolovať deti v škole, naplánovať si do kalendára víkend s kamarátkami alebo poslať <3 vášmu milému.

Hodinky sú decentným pomocníkom a spoločníkom každý deň – v práci, škole, pri športe či nakupovaní. Budete dostupná, informovaná a zároveň sa počíta každý váš krok. Vďaka krokomeru a ďalším fitness aplikáciám sa budete lepšie starať o svoje zdravie. Smart hodinky vám spočítajú kalórie, zmerajú tep a niektoré i frekvenciu dýchania či kvalitu spánku. Dostanete tak kompletný prehľad o svojom zdravotnom stave.

TIP: Môžete sledovať i svoj menštruačný cyklus a lepšie si plánovať aktivity, ktoré sú vhodné pre danú fázu cyklu.

Smart hodinky pánske

Obľube v mužskom svete sa tešia Apple Watch, ktoré predstavujú špičku technologického vrcholu. Niet sa čomu čudovať. Okrem štandardného merania tepu, krokov, spálených kalórií, EKG, gyroskopu, barometra, akcelerometra a GPS sa s nimi môžete ponárať do hĺbky 50 m! Do lesa, práce, vody, na jachtu i do divadla – kamkoľvek budú vaše kroky smerovať.

TIP: Vyberte si na každú príležitosť vhodný remienok a nastavte rôzne dizajny ciferníka, ktoré si jednoducho stiahnete v aplikácii.

Väčšina športovcov ocení Garmin hodinky, ktoré majú štýlový športový look. Vďaka GPS ich môžete využívať nielen na beh či chôdzu, ale i jazdu na bicykli. Môžete s nimi dokonca trackovať trasu. Stiahnite si potrebné mapy – bežecké, lyžiarske či golfové – a objavujte svet novou optikou. Na svoje si prídu i vodcovia expedícií v extrémnych podmienkach. Sneh, mráz, dážď ani ostré lúče slnka nie sú prekážkou, a to vďaka čitateľnému displeju a batérii, ktorá má skvelú výdrž. A pri všetkých svojich aktivitách zostanete v spojení so svetom.

Hodinky Garmin sú ideálny parťák na outdoorové aktivity.

Smart hodinky detské

Smart hodinky pre deti oplývajú farbičkami a rôznymi motívmi, a sú tak lákavým doplnkom na detskej ruke. V prvom rade sú však skvelým pomocníkom pre rodičov, ktorí chcú byť v spojení s deťmi počas dňa a vedieť, kde sa práve nachádzajú alebo „čeknúť“, či si nezabudli výbavu na krúžok. Funkcie ako lokalizácia, tiesňové volanie a tlačidlo SOS vám otvoria nový rozmer bezpečnosti vášho dieťaťa. Ďalej môžete sledovať i zdravie a pohyb potomka. Smart hodinky merajú telesné funkcie a upozorňujú na dlhé sedenie či neaktivitu. Často majú funkcie šport, relax, hra či výuka predmetov. A v neposlednom rade, monitorujú úroveň stresu a kvalitu spánku.

Výhodou detských smart hodiniek je i veľká výdrž batérie, zvyčajne stačí nabitie raz za 4 – 7 dní.

Veríme, že si vyberiete tie najlepšie smart hodinky, ktoré budú vyhovovať presne vašim potrebám a dennému rytmu!

chyba