60 % zľavy na domény, webhosting a servery – Black Friday vo Webglobe vrcholí

Až 60 %, teda ešte o ďalších 10 % vyššiu môžete teraz získať na nový webhosting, doménu alebo server na webglobe.sk. Black Friday akcia beží už len do pondelka 28. 11.

28.11.2022 09:46
webglobe, pr nepouzivat

U popredného slovenského registrátora domén a poskytovateľa hostingu ide o najväčšiu zľavu za dlhé obdobie.

Môžete napríklad získať doménu .EU so 60 % zľavou alebo ju pri kúpe webhostingu môžete získať na prvý rok úplne zadarmo. Doménu .COM môžete získať s 50 % zľavou, .CZ s 30 % zľavou a .SK so zľavou 22 %.

Všetky webhostingové balíky sú optimalizované pre WordPress a máte k nim automatické zálohovanie dát a SSL certifikát zadarmo.

Najlacnejší hosting ponúka priestor pre 1 doménu, 5 GB pre web, e-maily a 1 databázu a k tomu aj 5 e-mailových schránok.

Webglobe má tiež širokú ponuku serverov, virtuálnych aj fyzických. Veľkou výhodou sú najmä cenovo dostupné managed servery (VMS). Tie teraz môžete získať o 40 % lacnejšie.

Na všetky služby sa vzťahuje 60-dňová záruka vrátenia peňazí. Zákaznícka podpora je k dispozícii každý deň prostredníctvom telefónu, e-mailu aj chatu.

O Webglobe

Webglobe patrí medzi top 3 poskytovateľov webhostingu na Slovensku. Na najvyššie priečky sa dostal vďaka odkúpeniu niekoľkých väčších a mnohých menších spoločností (napríklad OneBit, Stable, Savana, Doména.sk, WY.sk či studenthosting.sk), do ktorých priniesol skúseností z globálnej scény. Zakladateľ firmy Igor Strečko razí teóriu, že „najlepší služby sú tie ty, o ktorých ani neviete, že ich máte.” Medzi hlavné hodnoty Webglobe preto patrí maximálna spoľahlivosť, rýchlosť a bezpečnosť.

Ďalšie informácie o službách a ponuke najdete na adrese www.webglobe.sk.

chyba