Posledný týždeň, obmedzené množstvo!

Najlepší čas na získanie originálneho operačného systému Windows a balíka Office na Godeal24’s Double 11 Sales.

08.11.2022 00:00
go deal , pr, nepouzivat

Ide o obrovskú akciu s obrovskými zľavami na všetok populárny počítačový softvér. Čo je to Double 11? Double 11 nie je len jeden deň, ale veľmi populárny festival online nakupovania, ktorý vznikol v Číne a je obdobou nákupného festivalu Black Friday. Mnoho ľudí bude nakupovať počas Double 11, čo vám pomôže ušetriť veľa peňazí. Výpredaje 11.11 na Godeal24 vám tiež môžu pomôcť ušetriť až 90 % alebo viac!

Najnovší balík Office 2021 teraz stojí len 25,11 €, čo je viac ako 90 % úspora v porovnaní s oficiálnou cenou spoločnosti Microsoft, ktorá je 439,99 USD. Pri kúpe viacerých balíkov Office 2021 už za 13,22 €! Ak vám nové funkcie balíka Office 2021 veľa nehovoria, veľmi dobrou voľbou je aj Office 2019. Office 2019 stojí len 23,11 €! Godeal24 je veľmi bezpečná platforma na predaj softvéru, stačí si kúpiť licenčný aktivačný kľúč od Godeal24 a potom si ho stiahnuť z oficiálnej webovej stránky softvéru a aktivovať ho pomocou aktivačného kódu, takže softvér, ktorý používate, je 100% bezpečný a originálny! Počas inštalácie a používania poskytuje spoločnosť Godeal24 nepretržitú technickú podporu a sľubuje doživotný popredajný servis! Zdieľajte túto ponuku s rodinou a priateľmi!” Ak potrebujete kúpiť operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office vo veľkom, pozrite si “Business Wholesale” kampaň pre ešte väčšiu úsporu!

Obmedzené množstvo! Originálny MS Office 2021 od25,11€

Windows 10 a Windows 11 za najlepšiu cenu: Nízka cena až 6,11 USD na PC

62% zľava z balíkov a viac MS Office (kód kupónu”SGO62“)

Godeal24 je predajca licencií Microsoft a hlavného softvéru na zabezpečeie IT, ktorý vám umožní zakúpiť si operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za zvýhodnené ceny, ako aj užitočné počítačové nástroje, napríklad sériu IOBIT, softvér Ashampoo, Disk Drill a mnohé ďalšie. Ušetrite až 90 %! Licencie sú 100 % originálne a autentické. Godeal24 pozná “históriu” každej predávanej licencie a používatelia ich môžu bez problémov používať. Z tohto dôvodu sú licencie, ktoré možno zakúpiť na Godeal24, “doživotné”, t. j. možno ich používať bez obmedzenia: operačný systém bude aktualizovaný a podporovaný spoločnosťou Microsoft počas celej doby jeho životnosti.

Ako zaplatiť?

  • Prejdite na stránku pokladne, pokračujte ako hosť (alebo si vytvorte účet) a potom vyplňte „Údaje o fakturácii“.
GoDeal Obrazok1
  • V tomto kroku vyberte „CWALLETCO“ a potom kliknite na „Pokračovať“.
GoDeal Obrazok2
  • Skontrolujte svoju objednávku a kliknite na „Zadať objednávku“.
GoDeal Obrazok3
  • Potom prejde na túto stránku, kliknite na „Vybrať spôsoby platby“.
GoDeal Obrazok4
  • Nakoniec sa môžete rozhodnúť použiť na dokončenie platby PayPal.
GoDeal Obrazok5

Spoľahlivosť spoločnosti Godeal24 sa plne odráža v jej dobrej povesti na internete a v mnohých pozitívnych recenziách na TrustPilot, kde je spoločnosť v 98 % recenzií hodnotená ako “vynikajúca a skvelá”. Je to vďaka kvalite nakupovania a mnohým výhodám, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90 % vám digitálne doručenie umožní získať softvér priamo na vašu e-mailovú adresu v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Je to veľmi pohodlný spôsob doručenia pre kupujúceho.

Spoločnosť Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov! Kontaktujte spoločnosť Godeal24: service@godeal24.com.

chyba