Aj biznis sa dá robiť štýlovo

V priebehu dňa potrebujeme techniku na prácu aj zábavu. Ak by sa vám zišiel notebook aj tablet, a zároveň hľadáte elegantné a všestranné riešenie, nechajte sa inšpirovať!

10.12.2021 00:00
Lenovo 08 Yoga 7 Hero, PR, nepouzivat

Stavte na prvý dojem

Na tých z nás, ktorí uprednostnia čisté tvary, určite mysleli v Lenovo, keď dizajnovali model Yoga 7i. Ruku na srdce, nevyberáme si nové zariadenie aj podľa dizajnu? Hliníkové spracovanie dotvára sivá farebná tonalita a výsledkom je elegantný notebook, ktorý vás bude dôstojne reprezentovať na akomkoľvek biznisovom stretnutí. S hmotnosťou iba 1,4 kg a maximálnou hrúbkou 1,7 cm je tento model nesmierne kompaktný a ľahký, takže si ho radi zoberiete kamkoľvek.

Lenovo 02b Yoga 7 Hero, PR, nepouzivat

Prispôsobiteľný každej situácii

Výbava za zovňajškom v ničom nezaostáva, môžete sa spoľahnúť na výkonný procesor Intel Core i7 11. generácie. Displej podporuje funkciu Dolby Vision a prináša výborný obraz pre akúkoľvek aktivitu. Okrem videí, filmov a hier je Lenovo Yoga 7i výborný aj pre kreatívcov, ktorí vďaka convertibilnej konštrukcii tela notebooku využijú všetky možné polohy prehnutia obrazovky – notebook, tablet, stan alebo stojan. Voliteľný stylus umožní pohodlné ovládanie grafických programov alebo vytváranie skíc.

Drží krok s vaším tempom

Na prvé počutie rozhodne pozitívne prekvapí aj trojrozmerný zvuk notebooku vďaka systému Dolby Atmos, ktorý vám prinesie skvelý zvukový zážitok. Pri častých video hovoroch s kolegami alebo rodinou je praktické spoľahnúť sa na počítač bez toho, aby ste museli nabíjať a pripájať externé zariadenie. Ak ste v pohybe, poteší aj kapacita batérie, ktorá vďaka optimalizácii umelou inteligenciou vydrží až 20 hodín bez napájania. Lenovo Yoga 7i je skrátka univerzálny notebook, ktorý kombinuje prácu a zábavu elegantným a štýlovým spôsobom. Ak vás zaujal, môžete ho kúpiť cez Datacomp od 946,60 eur.

Lenovo 07 Yoga 7 Hero, PR, nepouzivat
chyba