Led svietidlá sú vhodné do každej miestnosti

Ak si zariaďujete nový byt, dom, alebo aj kanceláriu, či sklad, súčasťou rozhodovania o zariadení týchto miestností je aj osvetlenie. Nábytok, koberce, stôl, stoličky a koberec tvoria síce základ, no bez správneho osvetlenia ich atmosféra nebude úplná. Na celkové dotvorenie atmosféry vám určite najlepšie poslúži akýkoľvek typ led svietidla, či už na strope, alebo na stene. Nestratia sa ani led pásiky, ktoré môžete ľubovoľne kombinovať s ostatnými led svetelnými, ale aj klasickými zdrojmi. Led produkt je nielen trendom, ale aj cestou modernosti a úspor.

02.11.2021 00:00
Ledprodukt, PR článok, reklama, nepoužívať

Led svietidlo na strop, i na stenu

Led svietidlá v súčasnosti znamenajú hlavný trend osvetlenia akéhokoľvek priestoru. Výber je naozaj široký a pestrý, stačí sa len trocha zamyslieť, predstaviť si, aké funkcie majú plniť a potom si správne vybrať. Cenovo sú led produkty už porovnateľné so všetkými ostatnými svetelnými zdrojmi, no pri stúpajúcich cenách všetkých druhov energie sa jednoznačne oplatia oveľa viac, ako všetky ostatné dokopy. Led svietidlá nám totiž ihneď dokážu, oproti ostatným, ušetriť až 80 percent elektrickej energie! Zaujímavé, však? Ak spočítate vstupnú investíciu na výmenu všetkých svietidiel v už obývanom priestore, už len jednoduchý výpočet momentálnych úspor vás musí presvedčiť, že všetko, čo doma používate na svietenie, ihneď vymeníte za led osvetlenie. Led svietidlo na strope, na stene, led žiarovka v akejkoľvek lampe znamenajú okamžitú úsporu. Led produkt je jednoducho senzačný.

Led pásiky do izby

Veľmi zaujímavou alternatívou osvetlenia sú led pásiky. Nedokážete predstaviť, ako by ste ich použili napríklad v izbe? Zbytočné obavy. Práve led pásiky v izbe umožňujú, vďaka nekonečnej variabilite výkonu, inštalácie a ovládania, riešiť osvetlenie v každej izbe bytu, či domu individuálne, presne podľa predstáv hociktorého člena domácnosti. To isté platí aj pre kancelárske, či výrobné priestory. Led pásiky v izbe môžu slúžiť nielen ako dekoratívny prvok či doplnok, ale i ako hlavný, dominantný prvok a zdroj svetla. Ba, oproti iným druhom svetla, ich možno umiestniť tam, kde sa nedá umiestniť nič iné. Napríklad do sadrokartónového podhľadu, ako oko šetriaci zdroj umiestnený niekde v okolí televízneho prijímača, či ako podsvietenie zrkadla v kúpeľni. Led pásik vám umožňuje výber farby, intenzity svetla a svetelného toku. A je možné ovládať ho inteligentným smart ovládačom. Výber led pásikov u renomovaných a osvedčených predajcov je naozaj široký.

Foto: ledprodukt.sk
Ledprodukt, PR článok, reklama, nepoužívať

Stropné led svietidlá

Aj v prípade stropných svetelných zdrojov už dnes kraľujú svietidlá založené na led technológii. Sú vyrábané v štýlových dizajnoch, v rôznych tvaroch, pre všetky typy miestností a všetky interiéry i exteriéry. Prestavte si, že chcete funkčne, no úsporne osvetliť chodbu. Málo prirodzeného svetla si vyžaduje intenzívny led svetelný zdroj, väčšinou umiestňovaný na strop, prípadne na stenu. Stropné led svietidlá vhodné pre vlhké priestory musí mať v ponuke každý dobrý predajca. To isté platí aj pre detskú izbu, obývačku i spálňu. Ale aj pre pracovňu, kanceláriu, sklad, chalupu. Stropné i nástenné led svietidlá nájdete v štvorcovom, i okrúhlom prevedení, niektoré led svietidlá vyzerajú ako klasické neónky. Dá sa vybrať základná biela farba, no v ponuke je studená biela, neutrálna biela, ale i teplá biela. Chcete vytvoriť dokonalú armosféru?

Nech sa páči, k dispozícii sú stmievateľné led svetelné zdroje, led svietidlá aj na strop, aj na stenu, led svietidlá v podobe klasickej lampy, do ktorých sú umiestnené led žiarovky. Nikto nemusí mať obavy o intenzitu svetla, práve naopak. V dnešnej dobe led svietidlá akéhokoľvek druhu určite vo všetkých parametroch prekonávajú ktorékoľvek klasické svetelné zdroje a technológie. V jednom parametri sú však v dnešnej dobe neprekonateľné: v úspore elektrickej energie.

Vyzerá to tak, že nás čaká dlhé obdobie pohybu cien elektrickej energie smerom nahor, s veľmi neistým výhľadom návratu späť. Preto by sme sa mali k svojim peniazom správať zodpovedne. Nahradenie všetkých svetelných zdrojov v byte, či vo firme led svetidlami, led pásikmi, led žiarovkami, jednoducho kvalitnými led produktmi, teda led svetelnými zdrojmi, je jediná správna a jediná možná cesta, ako začať ihneď šetriť. Prípadná o niečo vyššia investícia sa nám okamžite vráti v podobe úspor.

Nie je ledprodukt ako ledprodukt.

www.ledprodukt.sk

chyba