Windows 11 je zadarmo! Pripravte sa na upgrade kúpou Windows 10 iba za 7,99 €

Microsoft už oficiálne odhalil novú generáciu svojho operačného systému, ktorý nesie názov Windows 11. Ten bol predstavený prostredníctvom online konferencie 24. júna 2021, teda 6 rokov potom, čo sa svetu ukázala obľúbená "desiatka." Hlavné zmeny spočívajú v užívateľskom prostredí, obchode s aplikáciami, vo výkone v hrách, tabletovom režime a ďalších. Určite tiež nezabudnite, že Windows 11 vôbec prvýkrát prináša podporu pre Android aplikácie.

26.07.2021 00:00
godeal, pr clanok, reklama, nepouzivat

Čo sa potom týka vzhľadu, Windows 11 sa pýši skôr zaoblenými rohmi, prerobeným tlačidlom Štart, ktoré je teraz uprostred na spodnej strane obrazovky. Nový systém má tiež nové štýly pre ikony, lepšie pracuje s priehľadnosťou, prináša nové motívy a vylepšuje svetlý i tmavý režim. Čo sa potom týka spomínaných Android aplikácií, užívatelia si ich budú môcť stiahnuť prostredníctvom Amazon obchodu. Microsoft zároveň oznámil, že prepracoval ikonický Microsoft Store a umožní tak používateľom, aby ľahšie hľadali aplikácie, hry a filmy. Z hľadiska hier prichádza dôležité vylepšenie. Spoločnosť oznámila funkciu Auto-HDR pre zlepšenie zážitku.

Microsoft zároveň stavil na pomerne zaujímavú hraciu kartu – užívatelia budú môcť aktualizovať systém Windows 10 na novú verziu 11 úplne zadarmo. Rovnako tak tomu bolo aj minule. Zároveň budete potrebovať počítač, ktorý spĺňa minimálne hardvérové požiadavky. Bezplatná aktualizácia sa objaví v období vianočných sviatkov a bude pokračovať aj v roku 2022. Ak ste si doposiaľ nezakúpili Windows 10, máme pre vás skvelú správu. Obľúbený obchod Godeal24 prináša úžasné zľavy, vďaka čomu si môžete zaobstarať legálne, plnohodnotné licencie za bezkonkurenčne najnižšie ceny. Všetko zoženiete v rámci Godeal24 polročných zliav..

Windows 10 za iba 7,99 €

Godeal24 ponúka špeciálne ceny na vybrané produkty Microsoft. Ak teda potrebujete aktualizovať operačný systém, určite by ste nemali premeškať súčasnú ponuku, kedy Windows 10 kúpite už za 7,99 €, a to bez toho, aby ste museli používať zľavové kódy. Godeal24 zároveň ponúka ďalší parádny softvér a prvotriednu zákaznícku podporu.

Godeal24 zároveň ponúka prvotriednu zákaznícku podporu a podporuje hneď niekoľko možných spôsobov a to vrátane PayPalu či platobnej karty. Ihneď po objednaní, licencie obdržíte prostredníctvom e-mailu.

godeal, pr clanok, reklama, nepouzivat

Ak by ste ale mali nejaký dotaz, prípadne by ste narazili na problém, môžete sa doslova kedykoľvek obrátiť na nepretržitú zákaznícku podporu zaslaním e-mailu na adresu service@godeal24.com. Vzápätí sa vám budeme venovať.

chyba