Ako ľahko prepojiť mobil s televízorom?

Telefóny, ktoré kedysi slúžili len na telefonovanie a smskovanie, dnes dokážu viac, než kedykoľvek predtým. Nahrádzajú alebo zastupujú digitálne fotoaparáty, notebooky, herné konzoly. Jednou z ich populárnych funkcii je možnosť zrkadliť zobrazený obsah na televízor. Ako však vyriešiť problém vertikálneho zobrazenia v mobile a horizontálneho v televízore? Odpoveďou je televízor The Sero od Samsungu.

01.06.2021 00:00
samsung, PR článok, reklama, nepoužívať

Aj keď máme televízor s obrovskou uhlopriečkou, vertikálny obsah telefónu sa zobrazí v malom páse uprostred a po stranách ostanú obrovské čierne pásy. Televízor The Sero ponúka 43“ QLED obrazovku s rozlíšením 4K, ktorá sa vďaka motoru dokáže otočiť o 90 stupňov.

Formát budúcnosti

Jej využitie je v praxi úplne jednoduché. Ak práve pozeráte video alebo počúvate hudbu, stačí len priložiť smartfón k rámu obrazovky. Funkcia TapView do pár sekúnd odzrkadlí váš telefón na The Sero, ktorý otočí obrazovku podľa toho, ako smartfón držíte. Môžete si tak pohodlne s rodinou a priateľmi prezerať fotky z výletu, či im ukázať video z Instagramu, alebo spoločne nájsť vhodný playlist pre váš večierok a to všetko bez čiernych pásov po stranách, na obrovskej obrazovke a vo vysokom rozlíšení.

Prispôsobí sa vám

Ak telefón otočíte, napríklad pre sledovanie videa na Youtube, The Sero sa automaticky otočí na klasický formát. V bežný deň môžete mať The Sero v kompaktnej, vertikálnej polohe, a zobrazovať na ňom čas, aktuálne počasie a vami zvolenú tapetu. Prekvapí vás tiež samotný dizajn televízora. Či už ide o elegantné minimalistické prevedenie s tmavomodrým stojanom, 360° dizajn alebo možnosť pripevniť unikátne kolieska. The Sero je vďaka tomu krásny zo všetkých strán, môžete ho umiestniť kamkoľvek a ešte ho ľahko presúvať presne tam, kam potrebujete. Aké geniálne!

Zvuk aj pre náročných

Vďaka aplikácii SmartThings (Android, iOS), môžete pokračovať v prezeraní obsahu na veľkej obrazovke automaticky hneď po príchode domov, a to isté platí aj pre hudbu. The Sero má v stojane zabudované 60 W 4.1ch Dolby Digital Plus reproduktory, ktoré automaticky prispôsobujú hlasitosť tomu, čo práve sledujete. Vďaka kvalitným reproduktorom je tento televízor vhodný aj pre počúvanie hudby v domácnosti. Jeho zvuk je čistý a basový, čo je aj na moderné televízory výnimočná vlastnosť.

samsung-sero-3, PR článok, reklama, nepoužívať

Pripravený na budúcnosť

Vertikálny obsah bude v našich životoch čoraz frekventovanejší, a sú to práve televízory ako The Sero, ktoré tieto požiadavky budúcnosti plne spĺňajú. Ak teda hľadáte niečo, čo by vystriedalo krčenie sa s telefónom na gauči, určite si prezrite tento televízor. Teraz máte dokonca jedinečnú možnosť získať späť až 950 eur za nákup The Sero, ale aj akéhokoľvek iného lifestylového televízora alebo soundbaru od Samsungu. Táto výnimočná cashback akcia platí do 27. 6. 2021 alebo do vypredania zásob.

Ďalšie televízne vychytávky

Okrem The Sero vás určite zaujmú aj ďalšie lifestylové televízory od Samsungu, ako napríklad The Frame, ktorý má vymeniteľné rámčeky a po vypnutí sa premení na obraz alebo The Terrace – jediný outdoorový televízor dostupný na Slovensku. Dizajnový The Serif bude ozdobou každého interiéru a na to, aby laserový projektor The Premiere urobil z akejkoľvek miestnosti kino, mu stačí len voľná stena a premietacie plátno.

chyba