Nízke ceny sú tu: Windows 10 Pro opäť kúpite za 5 €, Office 2016 len za 22 €!

Windows 10 patrí medzi najpoužívanejšie operačné systémy na svete. Je na desktopových počítačoch, notebookoch a dokonca aj niektorých tabletoch. Vedeli ste však, že si ho môžete kúpiť za poriadne nízku cenu? Ako nízku? Čo tak len niečo vyše 5 €. Pridajte k tomu parádnu cenu za Office 2016 Pro a máte poriadne lákavú ponuku.

19.05.2021 00:00
Century genius, PR článok, reklama, nepoužívať

Akciu zastrešuje obchod Keysworlds, ktorý okrem softvéru predáva aj PC hry a iný softvér, ktorý pre vás môže byť zaujímavý. Najväčším lákadlom pre mnohých je však Windows 10 Pro, resp. Office 2016 Pro, ktoré sa na Slovensku predávajú najlepšie.

Len Windows? Cena začína na 5 €

Ak hľadáte len Windows v rôznych verziách, máme pre vás perfektný tip. Obchod Keysworlds spustil 45 % zľavu na všemožné druhy. Pri objednávke stačí zadať kupón LPD45 a aktivujú sa vám ceny nižšie. Odporúčame napríklad Windows 10 (2 licencie) za cenu 10,44 €. Jedna licencia vás tak vyjde na niečo nad 5 €.

Ešte viac, ešte lacnejšie

Pochopiteľne, v ponuke má toho obchod výrazne viac. Všetky produkty nižšie si môžete kúpiť s 50 % zľavou. Stačí zadať kupón LPD50.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

chyba