Samsung predstavil svoju novú vlajkovú loď medzi smartfónmi – Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Najnovší model z trojice Galaxy S21 5G ponúka doposiaľ najvyspelejší fotoaparát a najlepší výkon v histórii značky. Záujemcovia sa môžu tešiť aj na špičkové rozlíšenie a obľúbené digitálne pero S Pen.

26.01.2021 00:00
samsung, pr clanok, reklama, nepouzivat

Displej smartfónu Samsung Galaxy S21 Ultra 5G má rozlíšenie 3200 × 1440 Quad HD+ s 515 PPI, ktoré chráni tvrdené sklo Corning Gorilla Glass Victus, čo je najodolnejší variant Gorilla Glass. Obnovovacia frekvencia 10–120 Hz a vôbec najvyšší jas 1500 nitov sľubujú neprekonateľný zážitok z obrazu. Na výber máte z čierneho a strieborného variantu, pričom oba pôsobia vďaka dymovej povrchovej úprave veľmi sofistikovane a nadčasovo.

samsung, pr clanok, reklama, nepouzivat

Samsung spravil všetko preto, aby vás batéria nikdy nesklamala. Novinka z trojice smartfónov má najvýkonnejší čipset v histórii modelov Galaxy. Ponúka vyššiu rýchlosť, špičkový výpočtový výkon a výbornú energetickú účinnosť. Keď energia dochádza, dobije sa na 50 % len za 30 minút.

Dva teleobjektívy a bezkonkurenčné priblíženie

samsung, pr clanok, reklama, nepouzivat

Pýchou Samsung Galaxy S21 Ultra 5G je rozhodne inteligentný fotoaparát, vďaka ktorému spravíte profesionálne snímky v akomkoľvek svetle či prostredí. Stojí za tým vylepšený snímač s rozlíšením 108 megapixelov, schopný urobiť HDR fotografie v 12-bitovej hĺbke s viac než trojnásobným dynamickým rozsahom. Na zadnej strane smartfónu nájdete až štyri moduly fotoaparátu – ultraširoký, širokouhlý a dva teleobjektívy. Vybavené sú systémom automatického ostrenia Dual Pixel (2PD) a vďaka funkcii Space Zoom si objekty budete môcť priblížiť až 100-násobne.

Pri nakrúcaní je možné vôbec po prvýkrát v sérii Galaxy zvoliť rozlíšenie 4K pri rýchlosti 60 fps pri využití všetkých objektívov vrátane predného. To umožňuje meniť perspektívu bez akejkoľvek straty kvality.

V ponuke sú tri cenové varianty

Prvýkrát sa v sérii S pri modeli Galaxy S21 Ultra 5G stretávame aj s obľúbeným dotykovým perom S Pen s technológiou Wacom. Je na vás, či ho budete používať na písanie poznámok, úpravu fotografií alebo podpisovanie dokumentov. K novému modelu smartfónu funguje akékoľvek pero zo série Galaxy Note alebo Galaxy Tab. Ak ho nemáte, dá sa samostatne kúpiť.

samsung, pr clanok, reklama, nepouzivat

Telefóny Samsung Galaxy S21 5G sú tiež vybavené novým nástrojom Private Share, ktorý dokáže napríklad bezpečne odstrániť z fotografií všetky lokalizačné údaje, alebo nastaviť, ako dlho sa majú fotografie alebo videozáznamy zdieľať. Samozrejmosťou je aj Samsung Knox Vault, osvedčená bezpečnostná platforma z dielne Samsungu.

Smartfón Galaxy S21 Ultra 5G bude na Slovensku v predaji od 29. januára 2021. Cena štartuje na 1 249 Eur za verziu s 12 GB RAM a 128 GB interným úložiskom.

samsung, pr clanok, reklama, nepouzivat

Získajte bonus

Pri predobjednávke do 28. januára 2021 (vrátane) získate v prípade nákupu na samsung.sk hodnotný bonus – nový model bezdrôtových slúchadiel Samsung Galaxy Buds Pro a lokalizačný prívesok Galaxy SmartTag v celkovej hodnote 263,90 eur. Postup na ich získanie nájdete na webe samsung-bonus.eu.

chyba