4 tipy, vďaka ktorým vás internetové pripojenie nesklame

Uvažujete nad zmenou svojho internetu? Teraz je ideálny čas. Na rýchle a spoľahlivé pripojenie môžete v týchto dňoch získať až 100 eur.

12.08.2020 00:00
orange, pr clanok, reklama, nepouzivat

V pracovni máte dôležitý konferenčný hovor, vaše deti pozerajú obľúbený film na TV v HD kvalite a vaša polovička pripravuje večeru podľa receptu Jamieho Olivera na YouTube. Ak máte doma spoľahlivý internet, tak je pre vás takáto situácia denná rutina. Problém nastáva, ak internet nefunguje, ako má. Vďaka týmto 4 tipom môže byť aj vaše domáce pripojenie lepšie.

1. Wi-Fi signál v každom rohu?

Musíte pracovať, no všetky miestnosti, kde dosiahne domáca wifina, sú obsadené? Napríklad vďaka zosilňovaču Wi-Fi môžete pokojne pracovať aj na terase či záhrade. Jednoducho si zaobstarajte Wi-Fi zosilňovač od Orangeu a signál budete mať v každom kúte domácnosti. A ostatní členovia sa o vašu pracovňu v tieni stromov ešte aj pobijú.

2. Ako neostať bez internetu?

Súrne sa potrebujete pripojiť na konferenčný hovor, no váš pevný internet má práve poruchu? Ak máte aktívnu službu Záložný internet v Orangei, dostanete ako náhradu bezplatne k dispozícii 10 GB mobilných dát, a tak sa môžete pokojne pripojiť.

3. Kúpiť si pevný internet práve teraz?

Áno, lebo vám naň prispejú. Či už sa chystáte na dovolenku alebo na nákupy, určite poteší každé euro k dobru. Orange svojim zákazníkom ponúka aj 100 eur. Dostanete ich formou kreditu na zákaznícky účet, aby ste mohli mať kvalitný pevný internet. Každý mesiac sa vám potom z účtu bude odpisovať po 5 € na platbu za internet. Sto eur takto dostanú všetci zákazníci, ktorí si k hlasovému paušálu zoberú na 24 mesiacov aj pevný internet.

4. Ako si vybrať ideálny balíček internetu?

V paneláku, dome, meste či na dedine, skrátka takmer kdekoľvek už dnes máte na výber aj pevný internet. Orange ho poskytuje na 90-tich % územia Slovenska. Na výber máte optiku, DSL aj 4G internet. Nemusíte byť ale vôbec žiadny odborník na technológie, stačí vedieť, čo od internetu potrebujete a v Orangei vám poradia, aký je pre vás na vašej adrese ten najlepší. Alebo na to použite inteligentného sprievodcu.

chyba