JOO INTERNET MEDIA sa rozšírila o tri ďalšie e-shopy s mobilným príslušenstvom

Spotreba nových obalov na telefóny predstavuje ročne vyše miliardu kusov, z čoho je takmer 97% vyrobených z plastov. Bohužiaľ, plast sa stal veľkým problémom v našom svete a či chceme alebo nie, s príchodom nového modelu telefónu starý obal jednoducho musíme zahodiť. Práve to vnáša nekonečný problém s likvidáciou plastov, ktoré znečisťujú naše oceány a ohrozujú voľne žijúce živočíchy i ľudí.

18.05.2020 00:00
joo media, PR článok, nepoužívať Foto:

Existuje však aj zodpovednejšia cesta k ochrane telefónu, a tou sú Zero waste biorozložiteľné obaly na telefón, ktoré neobsahujú žiadne plasty. Všetko, čo potrebujete urobiť po skončení užívania obalu, je vyhodiť ho do kompostu na záhrade, kde sa úplne rozloží.

Európska spoločnosť, ktorá stojí za sieťou internetových obchodov vo Francúzsku, Belgicku, Veľkej Británii – mycellphoneca­se.co.uk, Írsku, Luxembursku – monetui.lu, Nemecku a Rakúsku, JOO INTERNET MEDIA LTD, rozšírila svoje portfólio o ďalšie tri slovenské a české eshopy ponúkajúce, okrem iného, aj biologicky rozložiteľné kryty na mobilné telefóny.

V súvislosti so vstupom do tejto európskej siete internetových obchodov prinášajú spomínané internetové obchody počas limitovaného obdobia zľavu na všetky objednávky, a to vo výške od 10% až do 40%. Doručenie ponúkaných produktov bolo taktiež rozšírené do celej Európskej únie.

Široký výber mobilného príslušenstva zahŕňa obaly, kryty a púzdra na mobilné telefóny, externé batérie, držiaky do auta, bluetooth slúchadlá a mnoho ďalšieho.

V záujme znižovania množstva plastového odpadu boli do ponuky licencovaných prémiových značiek obalov zaradené aj BIO obaly, ktoré sú navyše dostupné za veľmi priaznivé ceny.

chyba