Hands-free prekladač WT2 Plus a preklad cez slúchadlá v reálnom čase

Poznáte to. Dovolenka, služobka, alebo cesta do zahraničia, či objavovanie nových destinácií. Všade potrebujete komunikovať. A že neovládate reč danej krajiny dostatočne? Nevadí!

11.06.2019 07:00
Prekladač reči WT2 plus Foto:
Prekladač reči WT2 plus

Je tu elektronický prekladač WT2 Plus s ktorým komunikujete aj úplne hands-free a bez potreby použiť slovník, alebo vyhľadávať iný online translator na webe. Absolútna novinka a jeden z naj produktov roku 2019!

Pokiaľ dostatočne neovládate reč cieľovej krajiny, tak si musíte pomôcť buď slovníkom v knižnej forme, e-slovníkom, alebo online prekladačom na webe. Aj tak sa dá dorozumieť, avšak potrebujete na to obidve ruky a zaberá to čas a v tom prípade sa pripravte na nekomfortné a nekonečné zadávanie textu, alebo slov na preloženie. A veľmi často aj na udivenú reakciu cudzinca, keď sa Vám náhodou podarí skomoliť, alebo zlou výslovnosťou prečítať preklad, čo môže vyvolať nedorozumenie, zmätok a trapas.

Hlasový preklad wt2 Foto: PR servis
Hlasový preklad wt2, PR článok, nepoužívať Hlasový preklad wt2

Digitálny tlmočník WT2 Plus to za Vás vybaví. Je to tak jednoduché! Vyberte slúchadlá z nabíjacieho púzdra, nasaďte si ich, spárujte cez Bluetooth, zapnite aplikáciu pre iOS/Android a môžete začať ihneď komunikovať. Preklady viet a textov tak nikdy neboli prístupnejšie.

wt2 digitálny tlmočník Foto: PR servis
wt2 digitálny tlmočník, PR článok, nepoužívať wt2 digitálny tlmočník

Na výber máte z 3 módov prekladu a to Automatický mód bez použitia rúk, Dotykový režim a Speaker režim s mobilným telefónom. Všetko v závislosti od prostredia, kde sa nachádzate.

Hovoriaci prekladač podporuje preklad až do 36 jazykov vrátane slovenčiny či češtiny (vrátane rôznych 84 akcentov), má automatické rozpoznávanie hlasu, disponuje funkciou redukciou šumu a poskytuje až 95% spoľahlivosť prekladu, vďaka čomu bude Váš rozhovor s cudzincom úplne prirodzený. WT2 prekladač reči poskytuje až 5 hodín výdrže batérie na jedno nabitie, viac ako 12 hodín výdrže batérie s dobíjacím puzdrom a približne do 30 dní v pohotovostnom režime.

Keď cestujete do zahraničia, nie je nič horšie, ako byť uviaznutý na neznámom mieste bez možnosti efektívnej komunikácie. S prekladačom WT2 Plus sa do takej nekomfortnej situácie nikdy nedostanete, pretože zabezpečí prirodzenú komunikáciu v reálnom čase aj bez použitia rúk. Ponorte sa do miestnej kultúry počas cestovania, otvorene sa vyjadrujte, spoznajte nové miesta a ľudí. S WT2 Plus sa nikdy nestratíte!

Prekladač viet online wt2 Foto: PR servis
Prekladač viet online wt2, PR článok, nepoužívať Prekladač viet online wt2

Okamžitá aktivácia – prekladač pripravený na použitie kedykoľvek a kdekoľvek, absolútne voľná komunikácia, kde je zachovaný očný kontakt a reč tela, úžasná presnosť prekladu a komfortné používanie – to je nový WT2 Plus translator.

Prekladač WT2 Plus nie je len pre Vás. Je to skvelý pomocník pre celú rodinu, priateľov či kolegov.

Pre viac info navštívte stránku distribútora pre SK a CZ: https://www.wt2.sk/

chyba