Viete, ako chutí kvalitná Java? Rezervujte si svoje miesto na JavaDay 2018

Tretí ročník konferencie JavaDay 2018 opäť prinesie pohľad expertov na novinky vo svete Java, ktorá si dlhodobo drží top pozíciu medzi najpopulárnejšími programovacími jazykmi. 25. októbra 2018 v hoteli Holiday Inn v Bratislave vám spíkri Kamil Ševeček, Miroslav Sevelda, Roman Bouchner, Jaroslav Tulach a Petr Adámek pomôžu zorientovať sa v najnovších trendoch a nájsť tú správnu cestu.

11.10.2018 08:00
Java Day2018 Pravda 1920x1080

Špecializovaná vývojárska konferencia JavaDay je jedinečným podujatím na Slovensku. Okrem expertných spíkrov poskytuje účastníkom skvelú príležitosť sústredene sa venovať témam, na ktoré zvyčajne pri výkone svojej práce nemajú čas. Vysoká odbornosť konferencie umožňuje stretnúť komunitu profesionálov, ktorí riešia podobné otázky a problémy.

Témy na JavaDay pokrývajú špičku vývoja v oblasti komplexnej programovacej platformy Java. „Skúsenosť je taká, že Java programátori nemajú veľa príležitostí skúmať a používať nové technológie mimo svojej špecializácie,“ hovorí Miroslav Sevelda, systémový evangelista, a dodáva: „JavaDay je príležitosť, ako získať prehľad aj o tom, čo sa deje mimo ich špecializácie.“

Cieľom JavaDay je inšpirovať ľudí, aby neopakovali zaužívané postupy, ak možno existuje lepšie riešenie. „Je predsa lepšie učiť sa z chýb iných, ako zo svojich,“ mieni Roman Bouchner, skúsený vývojár a softvérový architekt.

Pre koho je konferencia JavaDay určená?

  • Pre javistov vývojárov, programátorov, architektov, analytikov, softvérových inžinierov
  • Pre manažérov IT oddelení, ktorí zvažujú, či a kedy prejsť na novú verziu Java 11
  • Pre IT odborníkov, ktorí hľadajú optimálne hľadisko pri posudzovaní výhod či nevýhod konkurenčných platforiem
  • A pre všetkých, ktorí vedia, ako chutí dobrá Java

O čom bude JavaDay 2018?

  • PETR ADÁMEK: Znovupoužiteľnosť v praxi alebo prečo a ako nenapísať vlastný framework
  • ROMAN BOUCHNER: Ako písať dlhodobo udržiavateľnú aplikáciu
  • KAMIL ŠEVEČEK: Java Module System v Jave 9
  • JAROSLAV TULACH: Forget Go! Go, Java, go!
  • MIROSLAV SEVELDA: ZeroMQ: využitie supersocketov v Jave

Chcete sa dozvedieť viac?

Detailnejšie informácie o programe konferencie JavaDay 2018, ktorú organizuje IT školiace stredisko GOPAS, nájdete na stránke www.javaday.sk. Počet miest v sále je limitovaný, odporúčame registrovať sa včas.

chyba