Bezproblémové fungovanie webhostingu od tých najlepších

Webhosting a s ním spojené zabezpečenie fungovania webovej stránky nie je len o výške ceny za službu. Tí najlepší ponúkajú bezproblémové fungovanie a dostatočné zabezpečenie.

11.05.2018 08:17
seo1

Poďme sa pozrieť na to, ako zabezpečuje webhosting skúsený poskytovateľ – ACTIVE 24.

Kvalitný hardvér

Kvalitný hardvér je pre prevádzkovanie služieb, aplikácií i systémov kľúčový. Spoločnosť používa výhradne značkové servery od Hewlett-Packard či DELL, sieťové prvky od firiem Juniper a Cisco a na zabezpečenie napájania inteligentný PDU od APC. Vybraný hardvér je výsledkom skĺbenia požiadaviek, z pohľadu bezpečnosti, spoľahlivosti alebo rozšíriteľnosti. Pri výbere spoločnosť ACTIVE24 vychádzala aj z dlhoročných skúseností a vysokých nárokov na vlastnú backendovú platformu. Záleží im najmä na vysokom technickom zabezpečení serverov a vysokej dostupnosti služieb s minimálnymi výpadkami.

Vysoká dostupnosť

ACTIVE24 sa spolieha na technológiu vysokej dostupnosti. Dáta zákazníkov sa ukladajú na primárny klaster v datacentre DC Tower a zároveň v sekundárnom datacentre Casablanca. Dáta sa niekoľkokrát za deň zálohujú na primárny klaster, ktorého obsah sa pravidelne preklápa na ten sekundárny. V prípade problémov s primárnym klastrom sa tak môžu použiť dáta zo sekundárneho.

Špičkové dátové centrá

Spoločnosť ACTIVE24 prevádzkuje dve navzájom nezávislé a fyzicky odľahlé dátové centrá v Prahe. Odtiaľ sa poskytuje väčšina ich služieb. Okrem toho majú k dispozícii ďalšie dátové centrá v Európe. Vďaka väčšiemu počtu dátových centier majú klienti zabezpečenú jedinečnú bezpečnosť a zároveň aj zníženie rizika v prípade výpadku jedného z nich. Dátové centrá DC Tower a Casablanca patria v rámci Európy k špičke.

seo

Pravidelný monitoring serverov

Chod serverov podlieha nonstop kontrole – monitoringu v reálnom čase. Administrátori sú pripravení proaktívne odstrániť prípadné problémy. Výpadky siete sú riešené ihneď tak aby bol dopad na chod služieb zákazníckych webov, internetových obchodov a aplikácií minimalizovaný.

Zákaznícka podpora bez prestávok

Súčasťou služieb ACTIVE24 je aj nepretržitá zákaznícka podpora. Školení operátori riešia požiadavky klientov 24 hodín denne. V prípade potreby ich môžete kontaktovať telefonicky, mailom i prostredníctvom chatu. Všetci operátori sú zapojení do systému hodnotenia úrovne komunikácie a spokojnosti zákazníkov aby bola zabezpečená čo najvyššia úroveň kontaktu so zákazníkom.

ACTIVE24 je stabilným poskytovateľom webhostingu a serverových služieb s dlhoročnými skúsenosťami s dôrazom na bezpečnosť a čo najvyššiu dostupnosť webhostingových služieb.

chyba