Zostaňte v pohybe aj po lete! Technika vám s tým pomôže

V lete ste si možno užili pohybu nadostač – plávanie v mori i bazénoch, výšľapy na hrebeň, korčuľovanie po hrádzi, či divokú jazdu na bicykli. Pohyb na čerstvom vzduchu v lúčoch letného slnka dal síce zabrať vášmu telu, ale pozitívne vplýval na vašu psychickú pohodu. A tú by ste potrebovali ako soľ teraz od septembra, keď začne zúriť ten pravý pracovný stres. Preto sa nevzdávajte pohybu, až do prvých upršaných dní by mohol byť pre vás práve on tým správnym resetom po náročnom dni. Ak ste fanúšikom techniky, vynechajte aspoň hodinku denne klasické „obrazovky“ televízora, tabletu, počítača či mobilu – siahnite po takej, ktorá vás poriadne vyvetrá!

04.09.2017 08:14

Pochváľte sa adrenalínovými zážitkami s Orava KAM-1080

Orava akčná kamera KAM-1080
Orava inzercia Orava akčná kamera KAM-1080

Ako stvorená na vernú reprodukciu reality aj v tých najdivokejším sekundách je outdoorová akčná kamera Orava KAM-1080. Jej snímací CCD senzor s rozlíšením 12 Mpx je zárukou vysokej kvality obrazu vo Full HD rozlíšení. Na 2'' plnofarebnom TFT LCD monitore svoje videá aj fotky dobre uvidíte, aby ste ich korigovali a točili ďalšie a ďalšie dokonalé scény. Je vybavená všetkými potrebnými držiakmi na pripevnenie na prilbu i riadidlá kolesových tátošov, takže si ňou do videa „strihnete“ aj vášnivú jazdu na bicykli, korčuliach či na skejte. A keby sa aj na brale, z ktorého práve visíte, spustil dážď, kamera ostane pekne v suchu, keďže je v ochrannom puzdre vototesná. Nabíja sa cez AC adaptér alebo počítač, kam si jednoducho natočené akčné videá stiahnete, aby ste ich upravili – a šup s nimi na sociálne siete! Po stiahnutí aplikácie ju viete ovládať aj smartfónom a môže byť vaša v e-shope Orava len za 59 €.

„Parťák“ na každej trati má meno Orava MX-8G

Orava MX-8G units
Orava inzercia Orava MX-8G units

Nech už vo svojom voľnom čase beháte, bicyklujete, jazdíte na kolieskových korčuliach alebo sa poctivo potíte vo fitku, poriadna dávka hudby vás nakopne k tým najlepším osobným výkonom. Verným „parťákom“ na šport je multimediálny prehrávač Orava MX-8G . Hoci váži len 22 g, „napakujete“ doň hitparády obľúbených songov, fotky aj videá, aby vás motivovali počas potenia, alebo ste sa nimi odmenili po tréningu. Na 1,8'' ľahko čitateľnom TFT displeji zobrazuje meno interpreta a názov skladby a má zabudované aj FM rádio vrátane funkcie nahrávania hitov do internej pamäte. Kapacitu 8 GB rozšírite vložením microSD karty do 32 GB a na jedno nabitie vydrží „makať“ v audio režime až 7 hodín. Oceníte na ňom slúchadlá s úchytom na ucho proti vypadávaniu, silikónové puzdro chrániace prehrávač pred dažďom a popruh na upevnenie na rameno či riadidlá bicykla i kolobežky, aby ste mali ruky voľné – pre absolútne oddanie sa pohybu. Kúpite ho v e-shope Orava len za 34,90 € v 8 GB verzii, alebo za 39,90 € v 16 GB prevedení. www.orava.eu

Príslušenstvo k ORAVA KAM  - 1080
Príslušenstvo k ORAVA KAM  - 1080
+3Príslušenstvo k ORAVA KAM  - 1080
chyba