Jazdené vozíky, také dobré ako nové?

Uvažujete o kúpe vysokozdvižného vozíka? Máte limitovaný rozpočet? Nie ste si istý ako veľmi ho viete vyťažiť? Zvážte či je potrebné investovať do nového vozika alebo vám stačí jazdený vozík.

23.05.2017 07:34
JUNGSTARS Jungheinrich inzercia

Pre koho sú určené jazdené vozíky a kedy sa pre ne rozhodnúť?

Kúpa jazdených zariadení je zaujímavá najmä ak práve rozbiehate svoje podnikanie, máte obmedzený rozpočet alebo zariadenie potrebujete na občasné použitie. Občasným použitím sa rozumie použitie menej ako 2 hodiny denne alebo 500mth za rok.

Ako vybrať vozík?

Pri porovnávaní cien vozíkov rôznych značiek je dôležité mať na pamäti nasledovné:

  • Životnosť vozíka – aby ste kúpou vozíka získali a nie stratili, mala by byť jeho životnosť vyššia ako doba odpisovania
  • Spoľahlivosť – aj napriek tomu, že kupujete jazdené zariadenie, malo by byť spoľahlivé s nízkou poruchovosťou. Nepojazdný vozík stojí peniaze a to nielej formou dodatočných nákladov na servis, ale aj ušlého zisku spôsobeného jeho nečinnosťou
  • Zostatková hodnota – kvalitné zriadenia si aj s pribúdajúcim vekom držia svoju hodnotu.
Jungheinrich inzercia

Priemyselná repasácia, čo prináša zákazníkovi?

Pri priemyselnej repasácii sa kladie dôraz na každú jednu súčiastku vozíka. Vozík sa kompletne rozoberie, detailne skontroluje, všetky súčiastky sa prečistia, prelakujú, zrepasujú alebo vymenia za úplne nové. Následne sa vozík zmontuje a otestuje pod profesionálnym dohľadom. Takto repasované vozíky spĺňajú rovnako ako nové bezpečnostné predpisy a štandardy EÚ. Po finálnej estetickej úprave je stroj úplne na nerozoznanie od nového.

Ekológia ruka v ruke s repasáciou

Renováciou použitých zariadení prispievate k ochrane prírodných zdrojov a k úsporám energie. V porovnaní s výrobou nového vozíka sa ušetrí až 80% emisií CO2.

Využite príležitosť a príďte si vybrať z priemyselne zrepasovaných vozíkov, ktoré zatiaľ ako jediná na Slovensku ponúka spoločnosť Jungheinrich počas výpredajových dní 24–25.5.2017 v Senci a získajte zľavu na vozík až do 50% v porovnaní s cenami nových zariadení.

Foto: Soeren Wulf
System Trucks JUNGSTARS Jungheinrich inzercia
chyba