Majstrovské zážitky z TV plochy

Nastal čas veľkého športového sviatku – Majstrovstvá sveta v hokeji 2017 sú tu! Ak ste fanúšikom tohto športu, iste vám záleží na tom, aby vám z diania na ľade neušiel žiadny detail. A na to by sa zišla kvalitná TV plocha – televízor, ktorý vám aj tú najrýchlejšiu „šupu“ do brány či extra rýchly „výpad“ útočníka zobrazí nerozmazane.

12.05.2017 08:00
Orava inzercia
Orava LT-1653

Naším tipom na machra na TV zobrazenie hokejových zápolení s víťazným koncom je 65-palcový Smart 4K UHD LED TV prijímač ORAVA LT-1653 LED A120B. Ultratenký fešák v atraktívnom dizajne, veľkorysý na plochu obrazu a zobrazenie detailov, dokáže premeniť sledovanie filmov aj športových okamihov na nezabudnuteľný zážitok vo vysokom 4K UHD rozlíšení (3 840 × 2 160 px). Môže sa pochváliť širokým zorným uhlom, vysokým kontrastom a nízkou odozvou. Vytvára žiarivý obraz bez kmitania, s úžasným jasom a farbami. 800 Hz obrazovka dosahuje extrémnu ostrosť zobrazenia pohybu, a teda čistý a živý obraz aj pri rýchlom pohybe na obrazovke.

odkaz
Logo Orava inzecia

Do sveta online zábavy a sociálnych sietí vás vpustí stlačením jediného tlačidla na diaľkovom ovládači. Vďaka sieťovej technológii DLNA „komunikuje“ s kompatibilnými zariadeniami, takže si na TV ploche bez problémov pozriete aj multimediálne súbory uložené v tablete, smartfóne či počítači. Pomocou integrovaného webového prehliadača si na ňom ľahko prehliadnete akýkoľvek web. Pripojenie na internet vám zabezpečí klasický LAN konektor. Jeho LED obrazovka vám výborne poslúži aj ako monitor pre notebook, počítač či PlayStation, a to vďaka štyrom HDMI konektorom. Sledovanie filmov z pevného disku alebo hranie hier sa tak u vás doma stane ozajstnou pasiou a reálnym dobrodružstvom. Pripojenie umožňujú aj dva USB porty. DVB-T a T2 tuner pre príjem digitálnych programov pozemného vysielania je doplnený o možnosť príjmu digitálnych programov z káblových sietí pomocou DVB-C a tiež DVB-S2 tunera.

Môže byť váš v e-shope značky Orava za 999 €.

Orava LT-1653
Orava inzercia Orava LT-1653
chyba