KONICA MINOLTA je absolútnym víťazom šesťmesačného medzinárodného testu

Nezávislá organizácia Buyers Laboratory Inc. (BLI) pridelila ocenenie „Winter 2016 Pick“ dvom multifunkčným zariadeniam Konica Minolta. Tie zaujali vysokým výkonom, možnosťami prispôsobenia displeja a ovládaním pomocou mobilných technológií. Individuálne ocenenie „Pick“ získavajú absolútni víťazi jednotlivých kategórií.

30.03.2016 10:11
minolta inzercia SITA

„Vážime si najmä ohodnotenie inovačných technológií našich zariadení. Tie cielia na zvýšenie výkonu, zníženie nákladov, uľahčenie obsluhy a zjednodušenie integrácie do podnikovej infraštruktúry. Nezávislé ocenenia sú pre nás dôkazom, že investície do moderných funkcií sú správne zvolenou stratégiou,“ povedala Renáta Juranová, produktový manažér Konica Minolta Slovakia, a dodala: „Víťazstvo v rozsiahlom šesťmesačnom teste je takisto potvrdením pre našich zákazníkov, že produkty Konica Minolta spĺňajú aj tie najnáročnejšie užívateľské požiadavky súčasného podnikateľského sveta.“

Zariadenia bizhub C368 a 287 umožňujú ovládanie pomocou mobilných prístrojov všetkých značiek a operačných systémov. Rovnako disponujú intuitívnym kontrolným panelom, ktorého podobu je možné individuálne meniť na základe požiadaviek užívateľov. „Prispôsobený displej ponúka každému používateľovi rýchly prístup k jeho najčastejšie využívaným nástrojom a aplikáciám. Služby mobilnej tlače zrýchľuje aj funkcia bezkontaktného prepojenia s tabletmi alebo smartfónmi,“ povedal George Mikolaj, zástupca BLI.

Automatické spojenie s mobilnými zariadeniami umožňujú technológie NFC a Bluetooth. Funguje na princípe aktivácie WiFi siete a stiahnutia tlačových dát bez nutnosti povelu od užívateľa, iba na základe priblíženia mobilného zariadenia k ovládaciemu displeju tlačového zariadenia. Užívatelia následne môžu jediným príkazom okamžite zadávať základné povely, ako je tlač či skenovanie z alebo do mobilných prístrojov, prípadne vykonávať ďalšie úlohy.

Buyers Laboratory Inc (BLI) je popredné nezávislé testovacie laboratórium v oblasti kancelárskej techniky. Bolo založené v roku 1961 a odvtedy pôsobí ako hlavný, nezávislý a spoľahlivý referent v oblasti zobrazovacieho priemyslu. BLI publikuje jedny z najkomplexnejších porovnávacích testov kancelárskej techniky, ktoré sú vždy založené na mnohomesačnom testovaní. Ocenenie „Pick“ udeľuje dvakrát za rok. Databáza spoločnosti obsahuje testy viac ako 10 000 tlačiarní, kopírok, faxov, skenerov a multifunkčných produkčných zariadení.

O spoločnosti Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 49 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 41 600 zamestnan­cov. Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty inováciami a uľahčovať tak ľuďom prácu a skvalitňovať život aj pre budúce generácie spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia

Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu. Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk. Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

chyba