Nová funkcionalita pre mobilnú aplikáciu k UIS

V spolupráci medzi UniApps, s.r.o. a českou spoločnosťou IS4U, s.r.o., ktorá je tvorcom akademického informačného systému UIS boli pripravené nové moduly pre mobilné aplikácie UniApps určené pre užívateľov systému UIS.

21.05.2014 10:00

Nové služby obsahujú viacero vylepšení funkčnosti alebo používateľského komfortu. „Za najväčšie zlepšenie funkčnosti považujeme pridanie možnosti prihlasovania a odhlasovania sa na skúšky priamo cez komfortné rozhranie natívnej mobilnej aplikácie.“ Ondrej Houba, UniApps, s.r.o..

uni1 - inzercia

Okrem skúšok je k dispozícii aj vyhľadávanie užívateľov akademického informačného systému cez modul ľudia. Doteraz bolo možné prehľadávať len existujúcich užívateľov aplikácie UniApps. Nový modul dovoľuje pristupovať modul Ľudia akademického informačného systému UIS podobne ako samotný systém – vyhľadávanie podľa filtrov v rozsahu užívateľských práv.

uni2 - inzercia

Funkcionalita nebude automaticky dostupná všetkým užívateľom aplikácií UniApps na školách so systémom od IS4U. Na sprístupnenie funkcionality je potrebná aktualizácia servisov, ktorú vykonáva IS4U za štandardných podmienok implementácie aplikácií na konkrétnej škole.

Podľa hlavného developera UniApps, Petra Margetiaka, prebieha spolupráca IS4U a UniApps uspokojivo. „IS4U je spoľahlivý partner na prácu s akademickým informačným systémom, ponúkané riešenia sú vždy bezpečné, návrhy riešení zodpovedne pripravené a dodané načas podľa dohody. Okrem toho support tím IS4U vždy reaguje promptne na naše podnety a pomáha nám vyriešiť akýkoľvek vzniknutý problém, v čo najkratšom čase, pre spokojnosť užívateľov.“

„Rozšírenie rozhrania o moduly skúšky a ľudia je logickým krokom k zlepšovaniu používania našich systémov cez mobilné zariadenia tak, ako sú dnešní užívatelia zvyknutí používať aj pri iných produktoch, napríklad Gmail alebo Facebook.“ Milan Šorm, technologický riaditeľ IS4U, s.r.o..

Ďalšieho vylepšenia sa aplikácie UniApps dočkajú od nasledujúceho akademického roku.

chyba