Svet vo vašej obývačke nikdy nebol taký reálny

Predstavte si, že vašej obývacej izbe dominuje úžasne elegantný televízor, ktorý v sebe kombinuje vlastnosti vášho smartfónu, tabletu a notebooku.

14.10.2013 08:04
samsung inzercia

Zabudnite na plné ruky zariadení, teraz je tu riešenie budúcnosti s najreálnejším zobrazovaním. Sedíte na pohovke a pozeráte najnovší film v tom najdokonalejšom rozlíšení s perfektným zvukom. V tom vás napadne, že by bolo fajn porozprávať sa so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach, ale smartfón či tablet sú ďaleko a vám sa nechce vstávať. Je to jednoduché, stačí povedať ten správny povel a komunikácia s priateľmi sa stáva skutočnosťou. Že ste sa dlho nevideli? To vôbec nevadí, stačí zvoliť videohovor a opäť môžete zdielať svoje najnovšie zážitky s milovanými.

Či už ste nadšený športový fanúšik, milovník filmových klasík či najnovších kino trhákov, UHD rozlíšenie si zamilujete. Teraz sa už nemôže stať, že by vám unikol čo i len najmenší detail. Jediným hlasovým povelom sa ocitnete hneď v prvom rade pri ihriskách svetových štadiónov či po boku svojej obľúbenej filmovej hviezdy. Ak však máte povinnosti, nič sa nedeje – všetko vás môže počkať nahrané na vašom pevnom disku, ktorý je pripojený k televízoru.

Dnešný svet je plný informácií a prístup k ním je nanajvýš dôležitý. Aj preto vývojári spoločnosti Samsung implementovali do televízorov najnovšieho radu F9000 bezkonkurenčný webový prehliadač. Prehliadanie informácií na internete nikdy nebolo pohodlnejšie – na klávesnicu a myš či diaľkové ovládanie môžete zabudnúť, váš hlas či gestá budú jediným ovládacím prvkom. A to nie je všetko – o špičkovú zábavu sa postará funkcia Smart Hub. Tá mení váš nový televízor na centrum zábavy a spoločenského života.

Okrem toho, že je Samsung F9000 dokonalý po technologickej stránke, nezaostáva za ňou ani dizajn. Minimalizmus a úplné odstránenie spleti káblov pomocou One Connect Boxu dominujú nezameniteľnému výzoru. To všetko dopĺňajú skvelé reproduktory so subwooferom s výkonom 70 W, takže zážitok sa stáva dokonalým.

chyba