S HTC One máte informácie pod palcom

Špičkový smartfón HTC One, ktorý je v ponuke všetkých mobilných operátorov, zbiera ocenenia po celom svete za inovácie a dizajn spolu s použitím prémiových materiálov.

06.06.2013 08:09
HTC-inzercia2

Telefón, ktorý je nabitý najnovšími technológiami, zaujme najmä ovládaním cez prostredie HTC Sense. Práve to robí zo smartfónov HTC výnimočné zariadenia. Aj toto prostredie prešlo vývojom, jednou z posledných noviniek je HTC BlinkFeed, ktorá pretvára obrazovku HTC One na súvislý prúd informácií, ktoré sledujete. A je toho omnoho viac.

HTC One sa pýši brilantným displejom s uhlopriečkou až 4,7 palca a rozlíšením 1080p, jednoliatym hliníkovým telom a operačným systémom Android Jelly Bean. Zaujímavú funkciu predstavuje aj HTC Sense TV, ktorá mení nové HTC One na diaľkové ovládanie pre väčšinu televízií a set-top boxov. To všetko v balení, ktoré kombinuje prémiový dizajn s prielomovou kvalitou.

HTC-inzercia3

HTC Sense po novom

Smartfón so sebou prináša vylepšenie prostredia HTC Sense o nové inovatívne funkcie. Funkcia HTC Zoe vnáša viac života do vášho sveta fotografií. HTC Boom Sound ponúka najlepší audio zážitok zo všetkých súčasných smartfónov, ktorý dopĺňajú predné stereo reproduktory so špeciálnym zosilňovačom. Kombinácia inovatívneho softvéru s kvalitou hardvéru tak robia zo smartfónu HTC One aj špičkové multimediálne zariadenie, či už na hranie hier, počúvanie obľúbenej hudby, alebo sledovanie filmov v HD kvalite. Trojicu najvýraznejších kľúčových funkcií dopĺňa HTC BlinkFeed, s ktorou vždy viete, čo sa práve deje.

HTC - inzercia

Osobné živé vysielanie priamo na vašej obrazovke

Funkcia HTC BlinkFeed pretvára domovskú obrazovku vášho smartfónu HTC One na jednoduchý „live stream“ všetkých relevantných informácií. Na displeji sa vám zobrazujú aktuality a novinky z vami vybraných sociálnych sietí alebo médií. Fotografie, pikošky zo sveta showbiznisu, ale aj aktuálne spravodajstvo tak nemusíte preklikávať cez vyhľadávače, alebo aplikácie, keďže s HTC BlinkFeed ste vždy v obraze.

Viac informácií o špičkovom smartfóne HTC One nájdete na www.htc.com/sk.

chyba