Rýchlosťou sa vyrovná Usainovi Boltovi

Keď ho vyskúšate, budete ohromený jeho rýchlosťou rovnako, ako z rýchlosti Usaina Bolta na športových mítingoch. Reč je o novom Samsung NX300.

17.04.2013 07:52
NX300 brown Samsung inzercia

Fotoaparát Samsung NX300 opäť zvyšuje latku kompaktným systémovým fotoaparátom, pretože ponúka výnimočnú kombináciu vlastností, funkcií a štýlovosti pre dokonalé fotografovanie. Základom vynikajúcej kvality obrazu NX300 je úplne nový rozmerný 20,3-megapixelový snímač APS-CMOS, ktorý dokáže zachytiť detaily vo vysokej kvalite. Fotografie sa vyznačujú vernými živými farbami a sú za všetkých svetelných podmienok ostré a jasné. Široký rozsah citlivosti ISO od 100 do 25600 ďalej zvyšuje jeho výkon a umožňuje vám zachytávať nádherne vyvážené obrázky aj v tej najväčšej tme. Úplne nový systém automatického ostrenia Hybrid Auto Focus tiež poskytuje rýchlu a presnú fázovú detekciu a detekciu kontrastu, zatiaľ čo uzávierka s rýchlosťou 1/6000 sekundy a režim nepretržitého fotografovania rýchlosťou 8,6 snímok za sekundu sú zárukou, že nikdy nezmeškáte nič dôležité. Jeho rýchlosť je natoľko ohromujúca, že zaujala aj samotného Usaina Bolta.

Usain Bolt samsung inzercia

Ten je zapáleným používateľom sociálnych sietí, a preto si uvedomuje, aké je dôležité, aby mohol o tom, čo práve robí, informovať svoju rodinu, priateľov i fanúšikov. Vďaka možnosti pripojiť sa na internet cez Wi-Fi rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, vám umožňuje NX300 ihneď umiestňovať fotografie priamo na sociálne siete alebo ich jednoducho posielať pomocou funkcie AutoShare priamo z fotoaparátu na inteligentné telefóny svojich priateľov. Doslova v okamihu môžete zdieľať na sociálnych sieťach svoje zážitky v momente, kedy ich prežívate.

Samsung inzercia-fotaky

Ďalšími špecialitami sú dotyková obrazovka AMOLED s uhlopriečkou 84 mm, ktorá je zároveň vyklápacia a uľahčuje fotografovanie z nadhľadu a podhľadu, či množstvo fotografických režimov. Predáva sa v bielej, hnedej alebo čiernej farbe. NX300 je tou správnou voľbou pre každého fotografického nadšenca, ktorý chce kvalitu a okamžité zdieľanie svojich výtvorov. Široká ponuka výmenných objektívov je zároveň zárukou, že si vyberie každý.

NX300 Samsung inzercia
chyba