Urobte tento týždeň dobrý skutok: Stačí na to jediný klik!

Pomôcť životnému prostrediu, deťom a rodinám či ľuďom v ohrození života môžete teraz aj vy, a to vďaka Kaufland Card.

30.01.2023 00:00
Kaufland, pr, nepouzivat Foto:

Aj keď sme myšlienke pomáhať druhým najviac naklonení v čase Vianoc, dobré skutky treba realizovať celoročne. Spoločnosť Kaufland sa preto rozhodla, že poskytne ďalšiu pomoc tam, kde je skutočne potrebná. Popri mnohých ďalších aktivitách venuje trom vybraným organizáciám až 100 000 Eur.

„U nás dobré skutky nekončia posledným mesiacom v roku, ale pokračujú aj po ňom,“ hovorí Samuel Machajdík, hovorca Kaufland Slovensko a upresňuje: „V rámci aktuálneho projektu s Kaufland Card by sme radi podporili obnovu krajiny okolo nás, návrat detí do rodín i záchranu ľudských životov. Pomôcť s rozdelením darovanej sumy nám môžu aj naši zákazníci.“

Máte doma Kaufland Card?

Pokiaľ chcete pokračovať dobrými skutkami aj v úvode roka, stačí, aby ste boli majiteľom Kaufland Card a v období od 12.1. do 1.2.2023 využili svoje body na hlasovanie. Po aktivácii špeciálnych kupónov, ktoré spoznáte podľa názvu a loga, môžete ešte pár dní hlasovať za vybrané organizácie – či už za jednu alebo všetky tri. Na aktivovanie jedného kupónu stačí mať na karte 25 vernostných bodov, pričom jeden kupón znamená jeden hlas.

Podporiť môžete tri celoslovenské organizácie – či už si zvolíte Nadáciu Ekopolis, zameranú na ochranu a obnovu prírody, občianske združenie Návrat, pomáhajúce rodinám a deťom z detských domovov, alebo svojim výberom pomôžete zvýšiť počet život zachraňujúcich defibrilátorov pre OZ Záchrana, môžete sa spoľahnúť, že pomoc skončí v správnych rukách.

  • Nadácia Ekopolis „premení“ získané finančné prostriedky prostredníctvom iniciatívy Sadíme budúcnosť na stromy, ktoré prinesú ovocie, poskytnú tieň, zachytia potrebnú vlahu a vytvoria priateľské prostredie pre mnohé rastliny i živočíchov.
  • Vďaka podpore združenia Návrat prispejete k tomu, aby všetky deti vyrastali v rodinách, a nie v detských domovoch. Návrat hľadá bezpečný domov pre opustené deti a náhradné i biologické rodiny ďalej sprevádza na ceste láskyplného rodičovstva.
  • Spolupráca Kauflandu s OZ Záchrana je doslova „srdcovou“ záležitosťou. Spoločne s Operačným strediskom zdravotníkov a záchranárov a Komorou záchranárov pomáhajú po Slovensku rozmiestňovať život zachraňujúce defibrilátory.
Foto: Kaufland
Kaufland, pr, nepouzivat

Kaufland pomáha po celý rok

Po ukončení hlasovania reťazec na základe záverečného poradia rozdelí celkovú sumu medzi všetky tri organizácie. Či už ide o podporu obnovy životného prostredia a prírody, pomoc rodinám a deťom alebo záchranu ľudských životov, tieto oblasti sú spoločnosti Kaufland mimoriadne blízke. Aj preto ich okrem aktuálne prebiehajúcej kampani podporuje pravidelne, a to v rámci dlhodobých aktivít, do ktorých zapája aj svojich zákazníkov.

chyba