Ak chcete pracovať u TOP zamestnávateľa, poradíme vám

Láka vás sféra moderného obchodu? Kaufland už po štvrtýkrát získal prestížne ocenenie Top Employer Europe 2022 a Top Employer Slovakia 2022.

09.02.2022 00:00
Kaufland, PR, nepouzivat

Tieto certifikáty potvrdzujú, že o zamestnancov je tu príkladne postarané, za prácu v modernom obchode dostávajú zaujímavú mzdu, majú možnosť vzdelávať sa a kariérne rásť. To všetko v prostredí s vysokou úrovňou firemnej kultúry. Nezávislí odborníci renomovanej medzinárodnej organizácie Top Employer Institut taktiež hodnotili prepracovaný systém Talent manažmentu, nábor nových zamestnancov, školenia pracovníkov, rozvojové programy pre manažérov na vedúcich pozíciách, finančné aj nefinančné benefity. Kaufland vo všetkých smeroch uspel na výbornú.

„Naši zamestnanci sú pre nás dôležití, sú na prvom mieste. Preto máme obrovskú radosť, že sme si udržali a potvrdili už 4.-krát hodnotenie TOP zamestnávateľa na Slovensku. Je to zároveň záväzok, aby sme sa aj naďalej usilovali vytvárať pre nich tie najlepšie podmienky,“ hovorí Karin Marková, vedúca odboru ľudské zdroje spoločnosti Kaufland Slovensko. V maloobchodnom reťazci aktuálne pracuje takmer 7 300 zamestnancov v 72 predajniach, logistickom sklade a na centrále.

Buďte v tíme s najlepšími

Práca u jedného z TOP zamestnávateľov nesie so sebou viaceré výhody. Istota a stabilné pracovné miesto, atraktívna mesačná mzda, rozmanité pracovné úväzky, vzdelávanie či kariérny rast – to všetko je pre vás pripravené, ak sa rozhodnete stať členom tímu v silnom obchodnom reťazci, ktorým Kaufland nepochybne je. „Aj keď je doba vďaka neutíchajúcej pandémii stále neľahká, prácu a nasadenie našich ľudí, ich mimoriadne úsilie si mimoriadne vážime. Aj preto sme zvýšili mzdy od januára 2022 v operatívnej prevádzke, teda v rámci základného piliera nášho podnikania,“ hovorí K. Marková.

Je na vás, koľko hodín odpracujete

Máte chuť pracovať, ale obávate sa, že na úkor vášho zamestnania bude trpieť rodina, alebo vám nezvýši čas pre seba? V prípade Kauflandu sú tieto obavy zbytočné. Rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom spoločnosť považuje za jednu z priorít. Sami sa môžete rozhodnúť, koľko hodín chcete pracovať. Na výber máte trvalý pracovný pomer, skrátený úväzok či len pár hodín brigádnicky – TOP zamestnávateľ vie vyjsť v ústrety každému. Vďaka pandémii sa aj práca z domu stala súčasťou našich životov a pri administratívnej činnosti v tejto spoločnosti je samozrejmosťou.

Ďalšou črtou spoločnosti je dynamika a neustály rozvoj. Ak ste zodpovedný, cieľavedomý, s chuťou na sebe pracovať, kariérny rast máte v Kauflande na dosah. Reťazec ponúka svojim zamestnancom viaceré vzdelávacie a rozvojové programy, ktoré ich môžu osobnostne i pracovne posunúť vyššie na kariérnom rebríčku. „Vzdelávať sa a kariérne rásť môžu všetci zamestnanci – ženy, muži, vekovo mladší i starší. Vďaka cieleným rozvojovým programom získavame z našich vlastných radov šikovných a úspešných manažérov a špecialistov,“ konštatuje K. Marková.

Kaufland, PR, nepouzivat

Benefity, ktoré stoja za to! Prácu v reťazci spríjemňujú aj ďalšie výhody, ako dovolenka nad rámec zákona, tzv. sabatikal, vianočná poukážka, či zľavy u obchodných partnerov spoločnosti. A pretože Kaufland myslí aj na ich zdravie, nechýba pravidelný prísun ovocia, vitamínové balíčky a každý pracovník môže využívať aj Multisport kartu do viacerých športových zariadení.

Ak chcete pracovať vo sfére moderného obchodu s možnosťou kariérneho rastu u TOP zamestnávateľa 2022 tak viac informácií nájdete na stránke kariera.kauflan­d.sk.

chyba