Ich zrnková káva sa hodí do každého (home)officu

Trend kvalitných potravín si svoju cestičku razí aj v kávovom segmente, kde sa čoraz viac darí lokálnym pražiarňam.

03.11.2020 12:00
Ebenica-pr-clanok-reklama-nepouzivat-1 Foto:

Jedna z tých najmodernejších sídli v Modre, neďaleko Bratislavy.

Kvalitná káva sa vyrába aj u nás doma

V slovenskej pražiarni EBENICA COFFEE sa kvalitná káva vyrába už viac ako 10 rokov. Za kvalitou ich produktov stoja nielen dlhoročné skúsenosti a overené know-how, ale aj pevné odhodlanie vyrábať skutočne kvalitný produkt. Dôkazom chuťovej kvality ich káv sú aj viaceré zahraničné ocenenia (Coffee Review 2013, Great Taste 2019 a 2020), ktoré tejto slovenskej značke kávy otvorili dvere aj na viaceré zahraničné trhy.

Foto: PR servis
ebenica-pr-clanok-reklama-nepouzivat-2

Druhá dekáda v znamení modernizácie

Kým prvú úspešnú desaťročnicu uzavreli v roku 2019 spolu so svojimi fanúšikmi veľkou oslavou, začiatok druhej dekády sa u nich niesol v znamení zlepšovania interných procesov a modernizácie. V januári im totiž z Holandska priviezli nový pražiaci stroj – Giesen W45A, ktorý podobne ako jeho predchodca, bol vyrobený na mieru. Keďže by sa nový stroj so všetkými svojimi komponentami do pôvodnej pražiarne nezmestil, museli pristaviť aj novú výrobnú halu. A tak sa najlepšia zrnková káva z Modry praží v nových priestoroch a na najmodernejšej technike.

Foto: PR servis
ebenica-pr-clanok-reklama-nepouzivat-3

Nový pražiak je v skutočnosti 4,5 ton vážiaca sústava strojov, ktorá sa skladá z riadiacej veže, nasávacieho zariadenia s váhou, cyklónu, afterburnera či destonera. Všetko sú to samostatne stojace stroje, ktoré museli byť odborne nainštalované technikmi priamo z Holandska. Celé zapájanie trvalo dva dni a podieľalo sa na ňom až 14 ľudí – od technikov, cez plynárov, zváračov, kominárov až po elektrikárov a samotného pražiara, ktorý musí vedieť celý kolos strojov ovládať. Vďaka novému pražiacemu systému je táto modranská pražiareň kávy nielen najmodernejšia, ale aj najekologickejšia, akú na Slovensku máme.

Káva Ebenica vám zachutí už v eshope

Foto: PR servis
ebenica-pr-clanok-reklama-nepouzivat-4
Ďalším dôkazom, že svoju prácu robia dobre, je aj ich kávový e-shop, v ktorého ponuke možno nájsť čerstvo pražené jednoodrodové kávy aj kávové blendy. Ponuku klasických kofeínových káv spestruje aj ich nízkokofeínová a bezkofeínová káva – obe vhodné pre ľudí citlivých na kofeín, tehotné a dojčiace ženy či kardiovaskulárnych pacientov. Elegantné čierne obaly s originálnymi dizajnovými etiketami sú nielen pastvou pre oko, ale svojim špeciálnym jednosmerným ventilom, tiež kávu chránia pred prístupom vzduchu a svetla, a tým ju udržiavajú aj dlhšie čerstvú.

Chuť, ktorá spája…

Kvalitu ich čerstvo praženej kávy si môžu vychutnať nielen návštevníci kaviarní, reštaurácií a hotelov, ale aj zamestnanci mnohých slovenských firiem, ktoré pražiareň EBENICA COFFEE zásobuje. Podľa majiteľa pražiarne, Mareka Fajčíka, kvalitná káva dokáže pozitívne vplývať na pracovnú morálku a výkon zamestnancov, a preto sa investícia do dobrej kávy vždy vyplatí.

Foto: PR servis
ebenica-pr-clanok-reklama-nepouzivat-5

Krásny dizajn obalov a viaceré zahraničné ocenenia robia z káv Ebenica dokonalé darčeky pre obchodných partnerov. Preto, ak hľadáte skutočne kvalitný dar, ktorý poteší vašich zamestnancov, kolegov či obchodných partnerov, s kávou Ebenica to bude zásah do čierneho.

chyba