Súťažte s Milkou o darčeky a kúzelné chvíle s pralinkami Milka Moments

25.10.2019 00:00
Foto: PR servis
Milka, PR článok, nepoužívať

Na čokoláde si pochutnávajú generácie už celé storočia. Chvíle s ňou sú spojené s niečím výnimočným a príjemným, s obdarovávaním, zdieľaním, odmenou alebo oddychom. Niekto si rád čokoládu vychutnáva sám, iný sa o ňu s radosťou podelí s priateľmi.

Milka pre vás pripravila súťaž o darčeky a čokoládky Milka Moments v podobe praliniek z tej najjemnejšej čokolády z alpského mlieka. Podľa aktuálnej nálady si môžete vybrať z piatich najobľúbenejších príchutí: pralinku plnenú čokoládou, čokoládovú pralinku plnenú celým lieskovým orieškom, s náplňou Oreo, mandľovým karamelom alebo karamelom s orieškom. Pre tých, ktorí majú jasno a uprednostňujú konkrétnu príchuť, je k dispozícii aj jednodruhové balenie Milka Moments.

Malá elegantná a typicky fialová škatuľka ukrýva jedenásť praliniek, čo je tak akurát na maškrtenie osamote alebo v kruhu najbližších. Vďaka samostatne baleným pralinkám sa Milka Moments skvelo hodí aj na cesty.

Balenie s gramážou 97 g kúpite v bežnej obchodnej sieti, odporúčaná maloobchodná cena je príjemných 1,99 €. Kúzlo tej najjemnejšej čokolády z alpského mlieka môžete v podobe praliniek Milka Moments objavovať doslova každý deň.

Informácie o pripravovaných novinkách, akciách a súťažiach nájdete na facebookovom profile alebo na Instagrame.

V súťaži o Milka darčeky a pralinky Milka Moments získajú piati výhercovia tašku plnú darčekov.

Milka, PR článok, nepoužívať

Stačí ak správne odpoviete na súťažnú otázku.


Súťaž s Milkou

Máte aj vy radi čokoládu? Vyplňte náš formulár a máte šancu vyhrať sladké Milka balíčky. Súťaž prebieha od 25.10.2019 do 31.10.2019.
V pondelok 4.11.2019 vyž­rebujeme 5 z vás, ktorí získajú tašku plnú darčekov.

Správnu odpoveď na otázku nájdete v tomto článku.

Výhercovia

Výhercami súťaže sa stávajú: Mária S., Levice, Zuzana M., Ivanka pri Nitre, Pavol J., Martin, Helena B., Čaka a Andrea K., Topoľníky.

OUR MEDIA SR a. s., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava, IČO: 51267055, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže, na základe § 13 odst. 1 písm. a) zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Usporiadateľ môže poskytnúť osobné údaje spoluorganizátorom alebo sponzorom súťaže/hry. Prenos zverejnených osobných údajov výhercov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.

Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z.

Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu v denníku Pravda a na webovej stránke www.pravda.sk V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Podmienkou účasti v súťaži/hre je vyplnený a odoslaný formulár a správne zodpovedanie všetkých otázok a uvedenie kontaktu: Meno a priezvisko, mesto - obec, e-mail alebo telefón. Každý sa na súťaži môže zúčastniť len raz.

chyba