Užite si letnú párty s priateľmi a novinkou Jubilejná Natur

Blíži sa termín rodinnej oslavy, či plánujete pozvať k vám partiu priateľov na letnú párty?

11.07.2018 08:00

Máme pre vás skvelý tip. Najlepšie chutí vychladený a v príjemnej spoločnosti – slovenská prírodná novinka Jubilejná Natur.

Jubilejna 3 hrusky

Teplé letné podvečery plné slnka a relaxu sú skvelou príležitosťou na párty s priateľmi. V atmosfére pohody a zábavy si s potešením môžeme dopriať pohárik niečoho výnimočného. Presne taká je nová línia prírodných produktov Jubilejná Natur, ktorú odštartovali Jubilejná Natur Slivka a Jubilejná Natur 3 Hrušky.

„ V novej prírodnej línii sme stavili na súčasné trendy a prispôsobili sme sa požiadavkám nášho spotrebiteľa. Jubilejná Natur ponúka vyšší podiel ovocného destilátu a stopercentne prírodné zloženie,“
hovorí Peter Havrilák, manažér značky.

Jubilejna Slivka

Jubilejná Natur 3 Hrušky má harmonicky vyváženú vôňu a jedinečnú chuť vďaka destilátu, najjemnejšiemu liehu a ovocnej šťave z vybraných troch odrôd hrušiek Bosc Kobak, Konference, Williams. Korunuje ju krištáľovo čistá voda spod tatranských štítov. Prvotriedny slivkový destilát, hodvábne jemný slovenský lieh, slivková šťava, extrakt z dokonale dozretých plodov sliviek a priezračná tatranská voda priamo z lona prírody – to je odkryté tajomstvo originality a neopakovateľnej chuti Jubilejná Natur – Slivka.
Správne vychladená pohladí zmysly pri každej oslave či jubileu.

Viac o produktoch radu Jubilejná sa dozviete na: stn-trade.sk

chyba